پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ دی ۱۳۹۱، ۱۰:۱۴

1100 کودک استان مرکزی واجد شرایط سبد غذایی کاهش فقر هستند

1100 کودک استان مرکزی واجد شرایط سبد غذایی کاهش فقر هستند

اراک – خبرگزاری مهر: رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: 14 هزار کودک استان مبتلا به سوء تغذیه هستند که از این تعداد 1100 کودک واجد شرایط سبد غذایی کاهش فقر وزارت رفاه می باشند.

دکتر بابک عشرتی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود:  کودکان دارای سوء تغذیه استان دارای کمبود انواع ریز مغذی ها به ویژه روی، کلسیم، آهن و ویتامین های A و D هستند.

وی با اشاره به عوارض سوء تغذیه در کودکان اظهارداشت: حدود 33 درصد از کودکان زیر شش سال استان مرکزی از عارضه لاغری و نیز حدود 21 درصد هم از کوتاهی قد رنج می برند.

دکتر عشرتی با بیان اینکه بیشترین مشکلات سوء تغذیه کودکان زیر شش سال استان در مناطق روستایی می باشد خاطرنشان کردند: نظارت بر تغذیه روستا مهدها و اجرای یک وعده غذای گرم می تواند تا خدی این مشکل را در روستاها کاهش دهد.

گفتنی است در حال حاضر حدود یکصد و ده هزار کودک زیر شش سال در استان مرکزی وجود دارد.

کد خبر 1778120

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha