عبدالرضا امیدوار شهری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: بر اساس آخرین نقشه های پیش یابی هواشناسی طی دو روز آینده جوی پایدار بر روی کشور مستقر خواهد بود، بنابراین چگالی آلاینده های جوی در شهرهای صنعتی و پرجمعیت از روز یک شنبه افزایش می یابد و همچنین افزایش محسوس دما در شرق و شمال شرق کشور پیش بینی می شود.
به گفته وی، از بعد از ظهر روز یکشنبه با ورود سامانه بارش زایی از شمال کشور برای استان های واقع در سواحل دریای خزر ابرناکی، وزش باد، بارش باران و برف پیش بینی می شود که روز دوشنبه با تقویت جریانات شمالی بارش در سواحل شمالی افزایش می یابد و به تدریج به ارتفاعات جنوبی البرز و شمال شرق کشور نیز گسترش می یابد.
امیدوار اظهار داشت: به سبب عبور سریع این سامانه از اواخر روز دوشنبه از سمت غرب دریای خزر از میزان ابرناکی کاسته خواهد شد و روز سه شنبه بارش ها محدود به شمال شرق کشور خواهد شد.
مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی تصریح کرد: روز های دوشنبه و سه شنبه دریای خزر و خلیج فارس مواج خواهد بود.
وی افزود: طی امشب و فردا دمای هوا در بیشتر نقاط کشور به ویژه در نیمه شرقی افزایش می یابد. دراین مدت در استانهای اردبیل و گیلان نیز وزش باد نسبتاً شدید رخ خواهد داد.
امیدوار یادآور شد: یک سامانه بارشی از بعدازظهر فردا نوار شمالی کشور را تحت تاثیر قرار می دهد و از عصر یکشنبه و طی روز دوشنبه در مناطق مختلف این ناحیه فعال است. براین اساس تحت تاثیر این سامانه از اواخر یکشنبه و طی روز دوشنبه ابتدا در استانهای اردبیل، گیلان، مازندران و سپس در استانهای گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی بارش برف و باران و وزش باد پیش بینی می شود.
به گفته وی، روز دوشنبه بارش در استانهای گیلان، مازندران و گلستان از شدت بیشتری برخوردار است و در روز سه شنبه دمای هوا در شمال شرق کشور بطور محسوسی کاهش می یابد.
مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: روز دوشنبه در دامنه های جنوبی البرز در استانهای زنجان، قزوین، البرز، تهران و سمنان نیز وزش باد و کولاک گاهی با بارش برف پیش بینی می شود.
نظر شما