به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، محمود احمدینژاد عصر امروز در دیدار سفیر جدید ژاپن، روابط ایران و ژاپن را تاریخی و دوستانه دانست و با بیان اینکه دو کشور ایران و ژاپن در کنار یکدیگر می توانند برای ساختن دنیای بهتر و سرشار از دوستی و عدالت گام های موثری بردارند اظهار داشت: هیچ دلیلی برای کوچکترین فاصله ای بین دو کشور وجود ندارد و همکاری های دو کشور همواره در جهت صلح و امنیت جهانی بوده است.
رییس جمهور خاطرنشان کرد: هر اتفاقی هم بیفتد نمی تواند به همدلی و دوستی دو ملت ایران و ژاپن آسیب بزند و جمهوری اسلامی ایران از گسترش روابط با ژاپن استقبال می کند.
احمدی نژاد افزود: بدون شک با برنامه ریزی های مشترک، می توان شاهد گسترش روابط دو کشور بخصوص در عرصه های فرهنگی و گردشگری بود.
تاکید سفیر ژاپن بر توسعه روابط اقتصادی فی ما بین
سفیر جدید ژاپن در ایران نیز ضمن تقدیم استوارنامه خود به احمدی نژاد با بیان اینکه امیدوارم با کمک های برجسته جنابعالی در راستای ارتقاء و توسعه روابط دو کشور گام بزرگی برداشته شود، تصریح کرد: ایران و ژاپن روابط و همکاری های تنگاتنگی مبتنی بر منافع دو طرف دارند و ژاپن تمام سعی و تلاش خود را در جهت توسعه روابط دوستانه و تحکیم همکاری های خود در عرصه های مختلف بویژه اقتصادی با ایران به کار خواهد برد.
سفیر جدید ژاپن با تاکید بر اهتمام ژاپن بر حل و فصل مسایل بر اساس مذاکره و دیپلماسی گفت، ژاپن معتقد است که مسائل موجود باید از طریق گفتگو و دیپلماسی حل و فصل شود و بر این باوریم که ملت ایران همه موانع را پشت سر خواهند گذاشت و اطمینان داریم که گام های موثری در پیشرفت روابط دو جانبه ایجاد خواهد شد.
وی در این دیدار همچنین از زحمات و کمک های بی شائبه دولت و ملت ایران در زلزله اخیر ژاپن تشکر و قدردانی کرد.
نظر شما