پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۱ دی ۱۳۹۱، ۱۲:۵۸

اکبرپور در گفتگو با مهر:

اجرای طرح قاضی مسجد در قزوین با استقبال خوب مردم روبرو شد

اجرای طرح قاضی مسجد در قزوین با استقبال خوب مردم روبرو شد

قزوین- خبرگزاری مهر: معاون قضائی رئیس کل دادگستری استان قزوین گفت: تاکنون در دو مسجد از مساجد استان قزوین طرح قاضی مسجد اجرا شده که خوشبختانه با استقبال خوب مردم روبرو شد.

مجید اکبرپور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی در استان دو طرح قاضی مسجد و قاضی مدرسه را راه اندازی کرده ایم.
 
وی افزود: هر هفته در تعدادی مسجد از مساجد شهر بخصوص مساجدی که در مناطق آسیب پذیرتر قرار دارند قضات حضور یافته و در حوزه مدارس نیز از ابتدای بهمن ماه سالجاری این طرح اجرا خواهد شد.
 
وی بیان کرد: در هفته گذشته طرح قاضی مسجد توسط معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان برگزار شد، که با استقبال خوب مردم روبرو شد.
 
اکبرپور یادآورشد: اولین مسجد برای اجرای این طرح مسجد منطقه چوبیندر شهر قزوین بود که در آن به موضوعات حقوقی در حوزه مواد مخدر پرداخته شده و عضو گیری در ستادهای مردمی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم نیز در آن منطقه بعمل آمد، همچنین در مسجد الغدیر شهر قزوین نیز مطالب حقوقی در حوزه خانواده مطرح شد.
 
معاون قضائی رئیس کل دادگستری قزوین تصریح کرد: اگر پیشگیری مقدم بر اقدامات قضایی نباشد قطعا به لحاظ اهمیت به موازات آن خواهد بود، بنابراین با سازماندهی تشکیلاتی می توان مردم را جذب ستادهای معاونت پیشگیری کرده و از حمایتها و همکاریهایشان بهره مند شد.
 
وی افزود: آموزش و ارتقاء دانش حقوقی افراد جامعه از اولویتهای کاری ماست چرا که از این طریق می توان سریعتر با وقوع جرم برخورد کرده و مانع از وقوع آن شد، ارتقاء اطلاعات عمومی و حقوقی به کاهش آسیب های اجتماعی کمک شایانی می کند.
 
اکبرپور اظهارداشت: حضور میان مردم در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی بسیار موثر است، بنابراین بایستی کارشناسان حقوقی در محله های مختلف شهر حضور یافته و اطلاع رسانی کنند.
 
معاون قضایی رئیس کل دادگستری قزوین ضمن بیان نقش خانواده در کاهش جرائم بیان کرد: جرائم خانواده مهمترین نهاد تربیتی فرزندان است که با تقویت و تحکیم بنیان آن می ‌توان بسیاری از جرایم را کاهش داد، در این راستا در 13 دی ماه نیز کارشناسان حقوقی در مسجد امام جعفر صادق (ع) واقع در خیابان نوروزیان شهر قزوین حضور یافته و پیرامون مباحث خانواده به ارائه مطالب حقوقی خواهند پرداخت.
 
کد خبر 1780387

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha