به گزارش خبرنگار مهر، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان گلستان پیش از ظهر دوشنبه در این نشست گفت: بخشی از صنوف تولیدی محدوده شهر به شهرکهای صنعتی انتقال می یابند.
نیما بیرودیان اظهار داشت: بر این اساس پیشنهاد شده است صنوفی که آلودگی پسماند، جامد و صوتی دارند از محدوده شهر خارج و در شهرکهای صنعتی که زون صنوف تولیدی تعریف می شود استقرار یابند.
به گفته وی، استقرار این صنوف تولیدی در شهرکهای صنعتی، درجهت اشتغال مولد و تولید صادرات گرا خواهد بود.
وی یادآور شد: در سالجاری زون صنایع کوچک و صنوف تولیدی در مساحتی بالغ بر 5 هکتار و قطعات 300 متری در شهرک صنعتی آق قلا طراحی و اجرا شده است.
بیرودیان ادامه داد: این قطعات، قابلیت استقرار صنایع کوچک و صنوف تولیدی و کارگاهی در شهرک های صنعتی را دارد.
وی با اشاره به اینکه شرکت شهرکهای صنعتی حداقل حقوق انتفاع و بهره برداری و قیمت زمین و در اقساط 30 ماهه از صنوف تولیدی دریافت می کند اعلام کرد: پروانه ساختمان و پایان کار نیز به صورت رایگان در اختیار صنایع کوچک و صنوف تولیدی که تمایل به استقرار در شهرک صنعتی آق قلا دارند، قرار می گیرد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان گلستان یادآور شد: 98 کارگاه کوچک در این زون مستقر که در صورت بهره برداری و استقرار صنوف تولیدی، یک هزار و 600 شغل به صورت مستقیم ایجاد می شود.
وی گفت: پراکندگی صنوف تولیدی و عدم استفاده کامل از ظرفیت های یکدیگر، آلایندگی صنوف تولیدی به دلیل قرار گرفتن در بافت شهری ، عدم اجرای قوانین مدون در خصوص صنوف تولیدی به دلیل پراکندگی فعالیت و عدم توسعه بافت شهری و توسعه متوازن شهرها(طرح جامع شهری) به دلیل وجود صنوف تولیدی در مسیر توسعه برخی دلایل استقرار صنوف تولیدی در شهرکها و نواحی صنعتی است.
به گفته وی استفاده از مشوق های قانونی شهرکهای صنعتی و حمایت های ویژه نظیر نوسازی و بازسازی ، طراحی و ایجاد زون در شهرک صنعتی آق قلا از دیگر دلایل است.
بیرودیان اضافه کرد: استفاده کامل از ظرفیت ها و پتانسیل های یکدیگر در تکمیل فعالیت های خود، تبدیل شدن به واحدهای پیمانکاری کوچک برای واحدهای صنعتی بزرگ و استفاده از ظرفیت هم مکانی و ترغیب جذب مشتری از مهمترین مزایا و فرصت های استقرار صنایع کوچک و صنوف تولیدی در شهرکها و نواحی صنعتی است.
وی افزود: همچنین همکاری سازمان های متولی و نهادهای دولتی و خصوصی به دلیل استقرار در یک منطقه، کاهش هزینه ها به دلیل استفاده از خدمات صنعتی آب و برق در شهرک صنعتی و ارائه خدمات مشاوره ای،آموزشی و بازاریابی توسط شرکت شهرکهای صنعتی و ایجاد فرصت های شغلی بیشتراز دیگر مزیت ها است.
نظر شما