پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ دی ۱۳۹۱، ۲۱:۲۸

اخبار لبنان/

تجاوز صهیونیستها به حریم هوایی لبنان/ واکنش لبنانی ها به بحران سوریه

تجاوز صهیونیستها به حریم هوایی لبنان/ واکنش لبنانی ها به بحران سوریه

واکنش عضو جمعیت علمای مسلمین لبنان به تحولات سوریه و نقض مجدد حریم هوایی لبنان از سوی رژیم صهیونیستی از جمله خبرهای مربوط به این کشور است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المنار، شیخ حسان عبدالله عضو جمعیت علمای مسلمین لبنان گفت : حل بحران سوریه فقط از طریق گفتگو و راه حل سیاسی امکان دارد.

وی افزود: سوریه تنها کشور در جهان عرب است که همچنان از مقاومت دفاع می کند. سوریه با پشتوانه مردم، ارتش و رهبرانش قوی است و دشمنان نمی توانند تاثیری بر آن داشته باشند.

حسان عبدالله با اشاره به اوضاع داخلی در لبنان گفت : هدف از شرط گذاری برای گفتگوها در واقع فرار از میز گفتگو است. کسانی که بحث خلع سلاح مقاومت را مطرح می کنند در واقع به دنبال پیاده کردن خواست مخالفان هستند.

از سوی دیگر کمال شاتیلا رئیس حزب کنگره مردمی لبنان گفت : منطقه در معرض فشارها و دخالتهای خارجی است و طرح خاورمیانه بزرگ با هدف تجزیه هفت کشور عربی به انتفاضه های عربی رخنه کرده است.

وی بیان کرد: از دین و تعصبات مذهبی برای فروپاشی وحدت ملی کشورهای عربی با هدف خدمت به طرح اسرائیل بزرگ بهره برداری می شود.

خبر دیگر اینکه خبرگزاری لبنان گزارش داد: ساعت 12.10 روز گذشته یک هواپیماهای جاسوسی رژیم صهیونیستی حریم هوایی لبنان را در مناطق الناقوره و مناطق جنوبی نقض کرد و در ساعت 22.55 دیشب از منطقه یارون خارج شد.

همچنین در ساعت 15.50 هواپیمای جاسوسی رژیم صهیونیستی حریم هوایی لبنان را در مناطق کفرکلا، ریاق و بعلبک نقض کرد و در ساعت 18.40 از منطقه رمیش خارج شد.

این رسانه همچنین اعلام کرد: قبل از ظهر امروز هواپیماهای رژیم صهیونیستی در ارتفاع پایین بر فراز مناطق البقاع و الهرمل به پرواز درآمده اند و حریم هوایی لبنان را نقض کرده اند.

کد خبر 1780856

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha