به گزارش خبرنگار مهر، رامین مهمانپرست سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در نشست هفتگی خود با خبرنگاران رسانه های داخلی و خارجی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درباره ناآرامی ها در عراق و اینکه ناآرامی ها بعد از اظهارات نخست وزیر ترکیه پیرامون مسائل فرقه ای تشدید پیدا کرده است، گفت: ایجاد درگیری و اختلاف در کشورهای بزرگ منطقه مانند عراق و سوریه فتنه ای است که قطعا بدخواهان منطقه دنبال می کنند و باید با هوشیاری آنها را دنبال کرد.
وی افزود: باید به حاکمیت این کشورها و رای مردم احترام گذاشت و هر گونه خواستی را در یک روند مردمسالارانه دنبال کرد.
مهمانپرست با بیان اینکه اتفاقات کشورهای منطقه باید با تیزبینی رصد شود، ادامه داد: همه کشورهای منطقه باید کاری کنند که جلوی فتنه ها گرفته شود.
سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین در پاسخ به دیگر سوال خبرگزاری مهر در این باره اینکه مهمترین اتفاق سال 2012 از نظر شما چیست؟، گفت: این موضوع نیازمند به یک بررسی در زمینه های مختلف است.
وی تصریح کرد: در سال گذشته میلادی شاهد اتفاقات خوب در برخی از کشورها و اتفاقات ناخوشایندی که توسط کشورهای مداخلهگر در مناطق مختلف جهان روی داد، بودیم.
مهمانپرست بیان کرد: شاید به نتیجه رسیدن خواست مردم و ایجاد روند دموکراتیک در کشورهای بزرگ منطقه از اتفاقات مهم بود و امیدواریم در خاورمیانه کشورها با موج بیداری اسلامی شاهد اراده مردم بر سرنوشت خود باشند و کشورهای مستقل در کنار یکدیگر بتوانند از حقوق خود دفاع کنند و اجازه ندهند اقدامات رژیم صهیونیستی در منطقه تکرار شود.
سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: دفاع مردم غزه در مقابل رژیم صهیونیستی از خاطرات خوب روزهای پایانی سال 2012 بود.
نظر شما