پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ دی ۱۳۹۱، ۹:۰۰

احمدی:

خشکسالی پنج ساله فشار زیادی به مردم استان ایلام وارد کرده است

خشکسالی پنج ساله فشار زیادی به مردم استان ایلام وارد کرده است

ایلام - خبرگزاری مهر: نماینده مردم دره شهر، دهلران و آبدانان در مجلس گفت: خشکسالی پنج ساله فشار زیادی به مردم استان ایلام وارد کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد احمدی عصر سه شنبه در جشن خودکفایی مددجویان کمیته امداد ایلام با بیان اینکه به دلیل خشکسالی های 5 ساله به مردم استان فشار زیادی وراد شده است، اظهارداشت: کمیته امداد امام خمینی(ره) به افرادی که وام خوداشتغالی دراستان ایلام دریافت کرده اند یک سال تنفس دهد تا اوضاع اقتصادی مردم بهتر شود.

وی ابراز امیدواری کرد حضور رئیس کمیته امداد در استان ایلام منشا تحولات اساسی و رفاه در بین خانوارهای کمتر برخوردار باشد.

احمدی رویکرد کمیته امداد در حمایت از عزیزترین و شریف ترین انسانهای روی زمین را مبتنی بر شریعت اسلامی دانست و افزود: کمیته امداد مرز جغرافیایی نمی شناسد و هرمظلومی در هر جای جهان که از نظر اقتصادی برخوردار نباشد نگاه امام خمینی (ره)و امداد متوجه اوست.

وی عامل خشکسالی و ریزگردها را عاملی تاثیرگذار در وضع اقتصادی و معیشتی مردم ارزیابی کرد و افزود: اقتصاد استان بر پایه کشاورزی و دامپروری است و با این اتفاقات بنیه اقتصادی مردم ضعیف تر شد.

نماینده مردم آبدانان ، دهلران ودره شهر درمجلس شورای اسلامی گفت: اجرای طرح توانمندسازی دراستان ایلام موفق هم بوده است اما با خشکسالی های اخیر همزمانی داشته است و بر مشکلات افرادی که تسهیلات دریافت کرده اند افزوده است و باید یک سال تنفس گرفته شود.

کد خبر 1781935

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha