پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ دی ۱۳۹۱، ۱۳:۳۵

مخلصی به مهر خبر داد:

جشنواره " لوح کهن" در ایام الله دهه فجر در قم برگزار می شود

جشنواره " لوح کهن" در ایام الله دهه فجر در قم برگزار می شود

قم - خبرگزاری مهر: مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم از برگزاری جشنواره "لوح کهن" در ایام دهه فجر توسط این مرکز خبر داد.

محمد مخلصی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم به منظور برگزاری برنامه های فرهنگی و هنری در ایام دهه فجر، با نهادها وسایر دستگاه های قم همکاری خواهد داشت و در حال حاضر کمیته بندی برنامه های این ایام در کانون انجام می گیرد.

وی ادامه داد: از جمله برنامه های کانون در دهه فجر، برگزاری همایش طنز ادبی با عنوان " شکرآب" است، این همایش با حضور اعضا و مربیان کانون و کارشناسان طنز ادبی کودکان و نوجوانان برگزار خواهد شد.
 
مخلصی افزود: همچنین جشنواره لوح کهن با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با ادبیات کهن توسط کانون در ایام دهه فجر برگزار خواهد شد.
 
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم در این زمینه گفت: در این جشنواره با استفاده از قصه های شاهنامه مخاطبان کانون که شامل اعضا و مربیان می شوند، شخصیت های این داستان های کهن را به شیوه های مختلفی مانند کار روی سفال و سایر هنرهای دستی به تصویر در می آورند.
 
وی  با بیان اینکه هفته گذشته گردهمایی کارشناسان کشوری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در قم برگزار شد، گفت: در این گردهمایی مسئولان کانون نیز حضور داشتند و مسائل مربوط به حوزه فعالیت های هنری ویژه کودکان و نوجوانان مورد بررسی قرار گرفت.
 
 مخلصی گفت: در راستای جشنواره بین المللی " نقل نقل"، روزهای 27 و 28 آذرماه در قم نیز مرحله استانی این مسابقات در چند رشته برگزارشد که دو نفر از بین 27 قصه گو به مرحله منطقه ای معرفی شدند.
 
وی اظهار داشت: روزهای 17، 18 و 19 دی ماه نیز مرحله منطقه ای با حضور منتخبین استان ها در کرمانشاه برگزار خواهد شد.
 
کد خبر 1783758

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha