پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ دی ۱۳۹۱، ۹:۴۰

میرزایی خبر داد:

آثار عکاس مهر در استان مرکزی به جشنواره های ملی راه یافت

آثار عکاس مهر در استان مرکزی به جشنواره های ملی راه یافت

اراک - خبرگزاری مهر: عکاس مهر محمد وروانی در استان مرکزی موفق به حضور در جشنواره های ملی عکس شد.

معاون فرهنگی هنری حوزه هنری استان مرکزی با اعلام این خبر در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: آثار عکاسی هنرمندان حمیدرضا مجیدی با 4 عکس، امیر قادری و محمد وروانی فراهانی به پنجمین جشنواره سراسری نماز و نیایش به روایت دوربین راه یافت این جشنواره به همت انجمن سینمای جوان و ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها از تاریخ 2 الی 5 بهمن ماه به طور همزمان در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

رضا میرزایی در ادامه افزود: همچنین آثار عکاسی محمد وروانی فراهانی با 2 عکس و روح الله صالحی به نخستین سوگواره عکس علم (عین لام میم) راه یافت.

وی اظهارداشت: سوگواره  عین لام میم با محورهای تنوع و جذابیت نمادهای مختلف عزاداری، جایگاه و اهمیت نمادها در فرهنگ عزاداری مردم، تصویر تفاوت ها و گوناگونی قومیتی نمادهایی همچون عَلَم در عزاداری ها و هرگونه خلاقیت هنری در عکاسی که با موضوع نمادها به ویژه علم مرتبط باشد در تهران و توسط موسسه فرهنگ و هنر شیعه برگزار می شود.

گفتنی است هیئت انتخاب سوگواره (عین لام میم)، مسعود زنده روح کرمانی، فرهاد سلیمانی، حسن غفاری، سعید محمودی ازناوه پس از بازبینی هفت هزار و  597 عکس از 614 عکاس، 108 عکس از 78 عکاس و شش مجموعه عکس از پنج عکاس را برای شرکت در بخش مسابقه انتخاب کردند.

کد خبر 1784239

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha