پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۷ دی ۱۳۹۱، ۱۷:۱۰

شاهسون:

ترویج استفاده از قلیان در میان بانوان یک زنگ خطر است

ترویج استفاده از قلیان در میان بانوان یک زنگ خطر است

ورامین - خبرگزاری مهر: مدیرعامل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات شهرستان ورامین ترویج استفاده از قلیان در میان بانوان را یک زنگ خطر دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا شاهسون صبح یکشنبه در جمع کارآموزان خانه کارگر شهرستان ورامین به بیان مضرات مواد دخانی پرداخت و ابتلا به 66 نوع بیماری مضمن را ناشی از استعمال دخانیات عنوان کرد و گفت: افراد مبتلا به سیگار و قلیان بعد از گذشت مدتی به 66 نوع بیماری مضمن و خطرناک دچار می شوند که برخی از این امراض به صورت پنهان و برخی دیگر به صورت بیماریهای شایع نمایان می شود.

وی افزود: مضرات دخانیات 58 بیماری مشهود را به دنبال دارد و همچنین هشت نوع سرطان که در ارتباط مستقیم با سیگار و قلیان ایجاد می شود از جمله مضرات استعمال و همجواری با افراد مبتلاست.

مدیرعامل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات شهرستان ورامین در خصوص خطر استعمال قلیان اظهار داشت: استفاده از هر قلیان با 40 نخ سیگار برابری می کند که این خود یک هشدار جدی برای سلامت جامعه است که باید هرچه زودتر فکری به حال این معضل کرد.

زنگ خطری که به صدا درآمد

وی ترویج استفاده از قلیان در میان بانوان را یک زنگ خطر دانست و گفت: متأسفانه استفاده خانمها از قلیان در جامعه رواج یافته و روز به روز در حال گسترش است و این یک زنگ خطری بوده که به صدا درآمده است.

شاهسون ادامه داد: در صورتی که یک مادر یا  خواهر خانواده اقدام به استعمال دخانیات کنند از دیگر اعضای خانواده هیچ انتظاری باقی نمی ماند.

مدیرعامل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات شهرستان ورامین از هم گسیختگی کانون گرم خانواده را از جمله دلایل استعمال دخانیات دانست و عنوان داشت: با توجه به درگیر بودن خانواده ها به معضلی به نام استعمال دخانیات این امر در برهه های زمانی مختلف موجب از هم گسیختگی کانون گرم خانواده شده است که امیدواریم با تدبیر از سوی متولیان فرهنگ و ورزش در جامعه و همچنین افراد صاحب اندیشه در یک خانواده هرچه زودتر این معضل ریشه کن شود.

وی در ادامه عامل تأسیس جمعیت مبارزه با دخانیات را برای حاضرات تشریح کرد و گفت: این جمعیت برای حفظ سلامت جامعه، نجات افراد مبتلا به این معضل و آشنایی خانواده ها با مضرات دخانیات تشکیل شده است.

شاهسون اضافه کرد: شعبه ای از این جمعیت در ورامین راه اندازی شده که مناطق ورامین، قرچک، جوادآباد و پیشوا را در بر می گیرد و به همین دلیل ورامین را به عنوان اولین شهرستان بدون دخانیات در کشور معرفی کرده است.

حضور در جامعه و آشنایی با افراد مبتلا از اهداف جمعیت  مبارزه با استعمال دخانیات است

وی سپس به اهداف جمعیت اشاره داشت و تصریح  کرد: حضور در بطن جامعه و آشنایی با افراد مبتلا به استعمال دخانیات از جمله اهداف در نظر گرفته شده است که بعدها با دعوت از آنها و معرفی به پزشک متخصص سعی در دوری آنان از استعمال خواهیم داشت.

مدیرعامل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات شهرستان ورامین به دیگر اهداف پرداخت و افزود: آموزشهای لازم به خانواده ها و فرزندان راه دیگری است که می توان با بهره گیری از آن به استفاده از سیگار و قلیان پایان داد.

کودکان طی چندین برنامه با مضرات دخانیات آشنا شدند

وی بیان کرد: بر این اساس تا کنون چندین برنامه برای کودکان در نظر گرفته ایم که با اجرای تئاتر و نقاشی آنان را با مضرات دخانیات و چگونگی برخورد با والدین مبتلا آشنا کرده است.

این مسئول در خصوص امکانات دفتر جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات شهرستان ورامین گفت: دفتر مرکزی ورامین که مقابل مسجد خاتم الانبیاء، کوچه شهید فرجی، پلاک 16 واقع شده دارای امکانات پزشکی است که افراد می توانند با مراجعه به این مرکز از خدمات به صورت ویژه و رایگان استفاده کنند.

شاهسونادامه داد: در روزهای سه شنبه نیز آزمایشهای تخصصی از افراد برای مشخص شدن بیماری های ناشی از استعمال دخانیات اخذ خواهد شده که افراد می توانند در صورت تمایل با مراجعه به این مرکز از سلامتی خود با خبر شده یا در صورت مشاهده امراض به طول درمان برای بازیابی سلامت بپردازند.

مدیرعامل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات شهرستان ورامین در پایان ابراز امیدواری کرد کشور و به خصوص شهرستان ورامین روزی را شاهد خواهد بود که همه افراد از استعمال دخانیات مبری خواهند شد.

کد خبر 1784929

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha