به گزارش خبرگزاری مهر، محمد علمی در این باره اظهارداشت: تا پایان امسال دو هزار700 واحد مسکونی در بافت های فرسوده استان به بهره برداری می رسد.
وی افزود: استان قزوین دارای هزار و200 هکتار بافت فرسوده است و670 هزار نفر در آنها زندگی می کنند و به گفته مدیرعامل عمران و مسکن سازان، تاکنون شش هزار و500 واحد برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی شدند که تا پایان امسال دو هزار و 700 واحد آن به بهره برداری می رسد.
علمی تصریح کرد: با بهسازی و نوسازی دربافت فرسوده از هر واحد مسکونی حدود پنج واحد جدید ساخته می شود و هزینه ارائه خدماتی چون آب، گاز و برق، 20 تا 30 درصد کاهش می یابد.
این مسئول بیان کرد: تسهیلات مسکن مهر خود مالکی با سود هفت درصد در شهر قزوین و چهار درصد در سایر شهرها از جمله تسهیلات تازه ای است که به افراد متاهل و سرپرست خانواری که از امکانات دولتی و تسهیلات با سود کم استفاده نکرده باشند پرداخت می شود.
به گفته مدیرعامل عمران و مسکن سازان استان قزوین، برای نوسازی کمتر از پنج واحد به معرفی افراد واجد شرایط نیازی نیست اما در نوسازی واحدهای بالای پنج واحد در مرحله سوم دریافت تسهیلات، باید افراد واجد شرایط معرفی شوند.
علمی اظهارداشت: تخفیف و تسریع درصدور پروانه ساختمانی از دیگر مشوق های در نظر گرفته شده برای نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده است.
وی اضافه کرد: برای نوسازی واحدهای غیرصنعتی مبلغ20 میلیون تومان، نیمه صنعتی 22 و صنعتی و فرآوریهای نوین 25 میلیون تومان تسهیلات پرداخت می شود.
نظر شما