به گزارش خبرگزاری مهر، صبح امروز دوشنبه 18 دیماه حمید شاه آبادی، معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به همراه مهدی افضلی، مدیرعامل موسسه ارکسترهای ایران از تمرینات ارکستر سمفونیک تهران برای اجرای سمفونی "تجلی بصیرت" دیدن به عمل آورد.
شاه آبادی ضمن این دیدار در سخنانی ابراز کرد: ارکستر ملی و همین طور ارکستر سمفونیک تهران نیازمند تقویت نیروی انسانی خود هستند، کسانی که عضو این ارکستر می شوند باید هر ساله در آزمونهای جدید شرکت کنند تا بتوانند قابلیت های جدید خودشان را نشان دهند.
وی در ادامه تصریح کرد: این ارکسترها باید فرصتی برای نشان دادن اوج ظرفیت ارکستر ایران باشد و همه کسانی که این توان را در خودشان می بینند می توانند عضو این ارکسترها باشند، در واقع همه هنرمندان باید بتوانند در این رقابت ها شرکت کنند.
وی ابراز کرد: خوشبختانه برای ساماندهی و تجدید قوای لازم در ارکستر ملی و ارکستر سمفونیک موسسه ارکستر ایران شکل گرفته و در حال حاضر فراخوان این موسسه برای عضو پذیری منتشر شده است که 29 دی ماه آزمون کتبی است و بعد از آن هم آزمون های شفاهی و تست فنی گرفته می شود.
شاه آبادی خاطرنشان کرد: ارکستر باید در اندازه قدمت 70 ساله خودش بدرخشد و خواهد درخشید. در طول این مدت هم فعالیتهای ارکستر با توجه به موقعیتها و ظرفیتهای لازم در حال انجام است.
شاهآبادی در خاتمه یادآور شد: تمرکز ما برای تقویت ارکسترهاست و مطمئنا همه آنچه که کاهش فعالیتها خوانده می شود یا احیانا شوخی درباره تعطیلی ارکسترها، حرفهای پوچ و بیاساسی است. همت معاونت هنری وزارت ارشاد و اداره کل موسیقی این است که ارکسترها در جایگاه خودشان بدرخشند.
نظر شما