به گزارش خبرگزاری مهر،سید جواد محمودی یکشنبه در جلسه کمیسیون ایمنی جاده ای استان با اشاره به افزایش تعداد تلفات جاده ای در سال جاری افزود: امسال تعداد کشته ها در تصادفات جاده ای استان با آمار جانباختگان زلزله چند ماه اخیر در آذربایجان شرقی برابری می کند، در این خصوص همه مسئولیم و باید برای کاهش این وضعیت بحرانی تمامی ظرفیتهای موجود استان را بسیج کنیم .
وی با بیان اینکه مطالعات راهبردی در این زمینه نیز ضروری است اظهارداشت: تا اعلام نتایج مطالعات جامع و راهبردی نباید از اقدامات زودبازده غافل شد و در این راستا پلیس، ادارات راه و شهرسازی و حمل و نقل جاده ای و رسانه های جمعی باید به افزایش میزان نظارت و کنترل خودروها ، اجرای طرحهای ساماندهی نقاط حادثه خیز و آگاه سازی عموم مردم در این خصوص اقدام کنند.
معاون عمرانی استاندار آذربایجان غربی ادامه داد : بر اساس نتایج آمار سالهای گذشته در مقاطعی از سال که پلیس با حسایست بیشتری تردد خودروها در جاده ها را کنترل می کند و از رسانه ها نیز هشدارهای لازم به مردم اعلام می شود شاهد کاهش محسوس حوادث جاده ای هستیم و این حساسیت باید همچنان در محورهای استان ادامه یابد
انجام اقدامات زودبازده برای کاهش سوانح رانندگی در جاده های آذربایجان غربی
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی هم در این نشست گفت: اقدامات زودبازده از قبیل اجرای عملیات راهداری، بررسی فنی و تخصصی ایمنی جاده ها و نیز آشکارسازی نقاط پرحادثه در جهت کاهش آمار تلفات جاد ه ای استان انجام شده است.
خلیل محبت خواه با تاکید براینکه برای افزایش ایمنی حمل و نقل جاده ای استان از تمامی ظرفیتهای موجود استفاده می شود، افزود: مطالعات راهبردی در این زمینه با حسایست ویژه ای در دست اقدام است.
وی در ادامه به سهم سه عامل انسان، جاده و خودرو در تصادفات جاده ای اشاره کرد و گفت: براساس آمار تصادفات جاده ای استان در 9 ماه گذشته 31 درصد حوادث رانندگی ناشی از عدم توجه رانندگان به جلو، 20 درصد عامل تصادفات تخطی از سرعت مطمئنه و 16 درصد نیز انحراف به چپ اعلام شده است.
قائم مقام وزیر و مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی بر لزوم رعایت نکات ایمنی توسط رانندگان وسائط نقلیه عمومی و شخصی تاکید کرد و اظهار داشت: یک حرکت همگانی برای ارتقای ضریب اطمینان سفرهای جاده ای استان لازم است.
محبت خواه یادآور شد: محورهای ارومیه- مهاباد، پیرانشهر- سردشت بر مبنای تجزیه و تحلیل کارشناسان از لحاظ تعداد حوادث و تلفات جادهای، پرحادثه ترین جاده های استان است.
جلسه کمیسیون ایمنی راهها با حضور معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی و جمعی از مدیران دستگاه های مرتبط با حوادث و سوانح جاده ای برگزار شد.
نظر شما