پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ دی ۱۳۹۱، ۱۴:۲۰

زیرساختهای بخش پیوند کلیه در بیمارستان شهید محمدی بندرعباس فراهم است

زیرساختهای بخش پیوند کلیه در بیمارستان شهید محمدی بندرعباس فراهم است

بندرعباس - خبرگزاری مهر: فوق تخصص جراحی پیوند اعضا در هرمزگان گفت: تمام زیر ساختهای بخش پیوند کلیه در مرکزآموزشی درمانی شهید محمدی بندرعباس فراهم شده و شاهد نخستین عمل جراحی پیوند کلیه در استان هرمزگان هستیم.

دکتر مسعود دهقانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به درمان دائمی بیماران کلیه ای با پیوند کلیه سالم  اظهارداشت: بیمارانی که نارسایی پیشرفته کلیه ای دارند می توانند با درمان موقتی که دیالیزمی باشد پیگیری کنند و می توان با درمان قطعی یعنی جایگزین کردن کلیه سالم به جای کلیه کار افتاده بیمار کلیه ای را به زندگی عادی بازگرداند.

دهقانی با اشاره به استانداردهای موجود در امکانات و کادر درمانی مجرب عمل پیوند کلیه در بندرعباس بیان داشت: نخستین پیوند کلیه که بیش از سه ساعت بر روی یک بیمار 64 ساله انجام شد، این اطمینان را به همه هرمزگان ی می دهد که بتوانند عمل پیوند کلیه را در مرکز آموزشی درمانی شهید محمدی بندرعباس صورت پذیرد.

وی با اشاره به اینکه یکی از روش های درمانی برای بیماران نارسایی کلیه عمل پیوند است به عنوان درمان لوکس در کشور به حساب نمی آید، افزود: در حال حاضر 22 مرکز در کشور عمل پیوند کلیه را انجام می دهند، که مرکز آموزشی درمانی شهید محمدی بندرعباس نیز به جمع مراکز پیوند کلیه کشور پیوسته است.

فوق تخصص جراحی پیوند اعضا با اشاره به اینکه  کلیه پیوندی این بیمار 64 ساله عملکرد یک کلیه طبیعی را  دارد ، گفت: این بیماری که کلیه سالم دریافت کرده است ، دیگر نیازی به دیالیز ندارد اما بیمار نیاز به گرفتن داروهای جدیدی برای حفظ کلیه سالم خود دارد.

وی خاطرنشان کرد: همه کلیه های پیوندی قبل از پیوند شدن به بیمار از نظر بیماری ها مورد بررسی و آزمایش قرار می گیرند که همه امکانات آزمایشگاهی  و تشخیصی قبل از عمل نیز در بندرعباس فراهم شده است.

دکتر دهقانی فوق تخصص جراحی پیوند اعضا و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان تاکنون بیش از 400 پیوند کلیه و 20 پیوند کبد در پرونده پزشکی خود  در استان کرمان دارد که مسئولیت تیم پیوند کلیه بندرعباس نیز به عهده دارد.

کد خبر 1785630

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha