به گزارش خبرنگار مهر، هفته هفدهم رقابتهای فوتسال لیگ برتر باشگاه های کشور عصر امروز چهارشنبه با انجام پنج دیدار در شهرهای مختلف آغاز شد که در یکی از این بازی ها تیم شهرداری تبریز در خانه خود برابر تیم شرکت ملی حفاری اهواز با نتیجه مساوی دو بر دو متوقف شد.
در این دیدار که در حضور حدود یک هزار تماشاگر سالن شهید پورشریفی تبریز به انجام رسید، شاگردان اسماعیل تقی پور در تیم شهرداری تبریز بازی به مراتب بهتری از حریف خود به نمایش گذاشتند اما قدر ندانستن فرصتهای گلزنی از سوی یاران این تیم سبب شد تا تنها یک امتیاز در تبریز بماند.
در سوی مقابل تیم حفاری اهواز که در زمره مدعیان این فصل لیگ برتر قرار دارد، نتوانست به بیش از یک امتیاز این دیدار بیرون از خانه دست یابد و البته دست خالی هم به اهواز بازنگشت.
شهرداری تبریز با این تساوی 19 امتیازی شد تا به لطف شکست همنام ساوه ای خود برابر تیم گیتی پسند اصفهان، یک پله در جدول صعود کرده و به همسایگی تیم دبیری تبریز در خانه هفتم برسد.
تیم حفاری اهواز نیز با یک امتیاز مصاف سخت خود در تبریز 26 امتیازی شد تا همچنان جایگاه پنجمی خود در جدول مسابقات را حفظ کند.
نظر شما