به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی طاحونی با اعلام این خبر گفت: در راستای اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این شهرستان با همکاری سایر واحدهای انتظامی پس از شناسایی محل پاتوق معتادان در نقاط آلوده حوزه استحفاظی طرح جمع آوری معتادان گمنام را به اجرا گذاشتند.
وی در خصوص دستاورد های این طرح گفت: در بررسی های به عمل آمده تعداد 13 نفر از دستگیر شدگان به دلیل همراه داشتن مواد مخدر و کشف مقدار قابل توجهی مواد و فعالیت آنان در زمینه توزیع مواد مخدر در سطح شهرستان روانه زندان و 28 نفر نیز جهت نگهداری و درمان به کمپ های ترک اعتیاد معرفی شدند.
طاحونی افزود: طرح های پاکسازی و سالم سازی مناطق آلوده در دستور کار پلیس شهرستان بوده و شهروندان محترم می توانند در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را به پلیس 110 اطلاع دهند.
مشاجره لفظی در اهر رنگ خون به خود گرفت
سرهنگ علی طاحونی اظهار داشت: در پی تماس تلفنی شهروندان با مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر وقوع یک فقره قتل عمد با ضربات چاقو و فرار متهم از محل، مأموران انتظامی این فرماندهی بلافاصله به محل مورد نظر عزیمت کردند.
وی افزود : در بررسی های اولیه مشخص می شود که دو جوان با هم نزاع و درگیری لفظی پیدا می کنند که در اثر این نزاع یکی از طرفین، که جوان 19ساله ای بود، بر اثر اصابت چاقو و شدت خونریزی پس از انتقال به مرکز درمانی جان خود را از دست می دهد.
این مقام انتظامی اظهار داشت: بلافاصله موضوع در دستور کار پلیس آگاهی شهرستان اهر قرار گرفته و کارآگاهان پلیس آگاهی به تحقیق و بررسی این موضوع پرداخته که در تحقیقات انجام شده و بازجویی از دوستان مقتول مشخص می شود که قاتل و مقتول از دوستان نزدیک همدیگر بودند.
دستگیری سارق خودرو در حین سرقت در شهرستان بناب
سرهنگ علی سلطانی وش، فرمانده انتظامی شهرستان بناب در تشریح خبر فوق گفت: با توجه به اخبار رسیده مبنی بر اینکه چند نفر از سارقان حرفه ای غرب کشور جهت انجام سرقت خودرو به این شهرستان آمده و قصد سرقت خودروها را دارند، برنامه ریزی جهت دستگیری آنان در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: با اقدامات فنی و گسترده پلیسی و تحقیقات صورت گرفته و بعد از تعقیب و مراقبت لازم مأموران این فرماندهی، در نهایت جوانی 36 ساله را در حین سرقت خودروی دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی بناب تصریح کرد: متهم در بازجویی های فنی و پلیسی اعتراف کرد که چندین دستگاه خودرو از شهرستان بناب سرقت کرده و آنها را جهت اوراق و سند نمره کردن به شهرستانی در غرب کشور انتقال می داد.
هوشیاری پلیس، زورگیران را در میانه ناکام گذاشت
سرهنگ محمد خشتگر، فرمانده انتظامی شهرستان میانه ضمن اعلام این خبر گفت: براساس گزارش رسیده به پلیس 110 مبنی بر اینکه در محور فرعی روستای طارول - طرناب بخش کندوان شهرستان میانه یک راننده تاکسی مورد زورگیری قرار گرفته موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی در ادامه افزود: به محض دریافت خبر، طرح مهار در شهرستان به مورد اجرا و اکیپ های یگان امداد وآگاهی به محل اعزام که ماموران انتظامی موفق شدند در عرض 15 دقیقه با تلاش خود خودروی مورد نظر را در یکی از محور های فرعی متوقف و دو نفر از زورگیران به نامهای ج – ع و ا – ش هر دو 25 ساله را دستگیر کنند.
فرمانده انتظامی میانه بیان کرد: با دستگیری متهمان و انتقال آنان به یگان، متهمان در بازجویی های اولیه به جرم خود اعتراف و نسبت به معرفی همدستان خود اعتراف کردند.
نظر شما