به گزارش خبرگزاری مهر، کیهان یاسمی امروز با بیان این مطلب گفت: محورهای ارتباطی استان ایلام با تلاش شبانه روزی راهداران برف روبی شده است.
وی ادامه داد: همه راه های ارتباطی استان بویژ تونل آزادی و گردنه قلاجه ایلام بدنبال بارش برف، نمک پاشی شد و اکنون تردد در آنها جریان دارد.
معاون راهداری راه و شهرسازی استان ایلام اظهار کرد: رفت و آمد خودروها اکنون در همه محورهای ارتباطی کوهستانی و برف گیر اصلی و فرعی ایلام جریان دارد.
یاسمی تاکید کرد: خودروها برای آسانی تردد در گردنه ها، باید از زنجیر چرخ استفاده کنند.
لغو پروازهای فرودگاه ایلام
مردم ایلام هم امروز شاهد نخستین برف سنگین زمستانی پس از سالها خشکسالی در این استان بودند.
بارش برف استان ایلام به ویژه کوهها و ارتفاعات این استان را سفید پوش کرد و طراوت و شادابی خاصی به طبیعت استان بخشید.
پروازهای صبح امروز تهران به ایلام و بالعکس فرودگاه شهدای ایلام نیز به علت بارش برف لغو شد.
تعطیلی مدارس ایلام
مدیر اداره آموزش و پرورش استان ایلام گفت: بارش شدید برف مدارس روز پنج شنبه این شهرستان را به تعطیلی کشاند.
جواد دارابیان با بیان این مطلب افزود: همه مدارس مقاطع راهنمایی و متوسطه شهرستان ایلام در دو نوبت صبح و عصر به سبب بارش شدید برف تعطیل شده است.
بارش شدید برف به همراه وزش باد که از شامگاه دیروز در ایلام و مناطق شمالی استان آغاز شده باعث اخلال در زندگی عادی مردم و رفت و آمد خودروها شده است.
بهره برداری از فاز نخست کارخانه سیمان دهلران
معاون برنامه ریزی استاندار ایلام گفت: کارخانه سیمان دهلران دهه فجر سال جاری به بهره برداری می رسد.
حشمت الله عسگری با بیان این مطلب افزود: با توجه به پیشرفت 99 درصدی کارخانه سیمان دهلران، تاخیر در افتتاح این پروژه در هیچ شرایطی قابل قبول نیست.
وی تصریح کرد: در بازدید هفته گذشته از وضعیت این پروژه، بیشتر عملیات های اجرایی این طرح به اتمام رسیده است.
عسگری ظرفیت خط جدید کارخانه سیمان دهلران را سه هزار و 500 تن اعلام کرد.
وی عنوان کرد: کار ساخت کارخانه سیمان دهلران با اعتبار یک هزار و 800 میلیارد ریال از سال 86 آغاز شده اما تاکنون به دلایلی از جمله مشکلات اعتباری، بهره برداری از آن به تاخیر افتاده است.
نظر شما