پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۲ دی ۱۳۹۱، ۱۵:۰۴

جزئیات بسته محرک اقتصادی دولت ژاپن اعلام شد

جزئیات بسته محرک اقتصادی دولت ژاپن اعلام شد

نخست وزیر ژاپن در اظهاراتی به تشریح سیاست های اقتصادی کشورش پرداخت و از تصویب بسته محرک اقتصادی به میزان 10.3 تریلیون ین خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیویورک تایمز، دولت ژاپن امروز جمعه بسته محرک اقتصادی به میزان 10.3 تریلیون ین را به امید بهبود اوضاع اقتصادی و خروج از اوضاع نابسامان مالی تصویب کرد.

در همین حال شینزو آبه نخست وزیر ژاپن اعلام کرد که تمام تلاش خود را برای کاهش نرخ تورم و تقویت ارزش پول ملی و سرمایه گذاری در این کشور و افزایش نرخ رشد به کار می گیرد.

بر این اساس، دولت ژاپن در پی اختصاص 3.8 تریلیون ین برای پیشگیری از فاجعه سونامی و بازسازی مناطق و 3.1 تریلیون ین برای تشویق سرمایه گذاری خصوصی است که 600 هزار فرصت شغلی را فراهم می کند.

کد خبر 1788758

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha