به گزارش خبرنگارمهر، حجت الاسلام غلامرضا کریمی درخطبه های امروز نماز جمعه کرج مصادف با سالروز رحلت پیامبر اعظم حضرت محمد مصطفی (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت امام رضا (ع) حوادث سوریه را محور خطبه های اصلی قرار داد وگفت: این روزها شاهد وقایع جدیدی در سوریه هستیم و ملت سوریه امروز جورکش مبارزات رژیم صهیونیستی شده اند.
وی افزود: سردمداران برخی حکومتهای منطقه به کمک سلفی های تندرو و گروههای تروریستی درمسیر خواست آمریکا و رژیم صهیونیستی بر علیه مردم سوریه وارد میدان جنگ شده اند درحالیکه تندروهای سلفی در مقابل تجاوز سربازان آمریکایی به مردم مسلمان عراق ، افغانستان و فلسطین سکوت را انتخاب کرده اند.
خطیب جمعه موقت کرج ادامه داد: اقدامات اخیر سلفی های تندرو در واقع شمشیر را از رو برای مسلمانان بستن است این گروه را از صف اهل سنت جدا می سازد.
حجت الاسلام کریمی با بسط وقایع اخیر به شعارهای دفاع از حقوق بشر تصریح کرد: سران آمریکا و غرب که شعار دافع از حقوق بشر را سر می دهند چرا اکنون در مقابل جنایات رژیم آل خلیفه و آل سعود در بحرین و عربستان سکوت اختیار کرده اند؟ و با اعزام تروریست به سوریه در مقابل ملت قرار گرفته اند.
وی افزود: آنانی که دست هایشان به خون مسلمانان آغشته شده دیگر نمی توانند مدافع حقوق بشر باشند.
حجت الاسلام کریمی در سالروز رحلت جانسوز پیامبر اسلام (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) با اشاره به گوشه هایی از زندگی نامه امامان معصوم ونحوه تحمل و بردباری های ایشان از بدو تشکیل حکومت اسلامی را محور صحبت های خود قرار دادند.
نمازگزاران استان البرز پیش از آغاز نماز جمعه این هفته ضمن عزاداری اقدامات عوامل استکبار نسبت به پیامبر اکرم (ص) را محکوم کردند.
نظر شما