پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ دی ۱۳۹۱، ۸:۴۹

سوم تا نهم بهمن ماه/

شطرنج بازان خوزستانی به مسابقات قهرمانی کشور اعزام می شوند

شطرنج بازان خوزستانی به مسابقات قهرمانی کشور اعزام می شوند

اهواز - خبرگزاری مهر: رئیس اجرایی مسابقات هیئت شطرنج استان خوزستان گفت: شطرنج بازان نوجوان و جوان خوزستانی در حال آماده شدن برای مسابقات قهرمانی کشور هستند.

مزدک ارزانی پور  در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مسابقات قهرمانی کشور در رده های نونهالان، نوجوانان و جوانان در چهار شهر به طور همزمان برگزار می شود و شطرنج بازان خوزستانی در حال آماده سازی خود برای مسابقات هستند.

وی ادامه داد: شطرنج بازان در این مسابقات که از سوم تا نهم بهمن ماه برگزار می شود به چهار گروه تقسیم می شوند که هر گروه در یک شهر با هم رقابت می کنند.

ارزانی پور تصریح کرد: رده های سنی 8، 10 و 12 سال پسرها در رشت و دختر ها در همین رده سنی در ساری مسابقه می دهند. همچنین 14، 16 و 18 ساله های  پسر در مشهد و دختران این رده های سنی در زنجان رقابت می کنند.

در ابتدای دی ماه مسابقات انتخابی برای مشخص شدن نفرات اعزامی به رقابتهای کشوری برگزار شد که در پایان نفرات برتر هر رده به این ترتیب بودند:در رده های سنی 8، 10 و 12 سال در پسران به ترتیب، رضا قندعلی، پویان باغبان و شهریار کازرونی و در قسمت دختران، هرانوش موسوی، آرمیتا معصومی و عسل رحمانیان به ترتیب نفرات برتر مسابقات شدند. همچنین در رده های سنی 14، 16 و 18 سال پسران، به ترتیب پارسا رادش، مهدی شریفی و محمد کرار و در قسمت دختران حاجر عابدی، راحیل کیانی و زهرا کشاورز نفرات برتر شدند.
کد خبر 1789245

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha