پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ دی ۱۳۹۱، ۱۰:۳۲

شیشه فروش در گفتگو با مهر:

اصفهان تعمیر 827 واحد مسکن آذربایجان شرقی را تقبل کرده است

اصفهان تعمیر 827 واحد مسکن آذربایجان شرقی را تقبل کرده است

اصفهان - خبرگزاری مهر: مدیر کل ستاد مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: تعمیر 827 واحد مسکونی سه روستای زلزله زده ورزقان آذربایجان شرقی را اصفهان تقبل کرده است.

منصور شیشه فروش در گفتگو با خبرنگار مهر از پیشرفت 52 درصدی بازسازی‌ منازل مسکونی در شهر ورزقان خبر داد و اظهار داشت: در حال حاضر نیز 20 ماشین آلات سنگین و 50 نفر از پیمانکاران از اصفهان در منطقه ورزقان مستقر هستند.

وی با تاکید به اینکه این واحدها طبق آخرین استاندارهای بازسازی صورت گرفته، افزود: یک هزار و 850 واحد مسکونی در شهر ورزقان نیز توسط اصفهان در حال بازسازی است.

مدیر کل ستاد مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه 827 واحد تعمیری و بقیه در حال پی کنی، قالب‌بندی، سفت کاری و اسکلت است، تصریح کرد:اکنون استان اصفهان با همکاری بنیاد مسکن متولی بازسازی منازل مسکونی در سه روستای ورزقان شده است.

وی ادامه داد: سه روستای مهترلو، نصیر آباد و علی آباد توسط استان اصفهان بازسازی و ساخته می‌شود و برای این منظور در استان اصفهان یک ستاد و در شهر ورزقان و یک ستاد تشکیل داده است.

شیشه فروش با اشاره به اینکه بازسازی این منازل 97 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، بیان داشت:487 واحد مسکونی در سه روستای آذربایجان شرقی در حال ساخت است.

وی افزود: 81 واحد تعمیری و 406 واحد احداثی و تا مرحله اجرای فونداسیون، اجرای اسکلت و سقف پیش رفته است.
 

کد خبر 1790376

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha