به گزارش خبرنگار مهر، محمد قلندری ظهر دوشنبه کمیسیون قاچاق کالا و ارز استان، اظهارداشت: هم اکنون به منظور بررسی وضعیت سوخت خوردروها طرح خود اظهاری سوخت خودروهای خروجی در استان در حال اجرا است.
وی اضافه کرد: در این راستا خودروهایی که بیش از 130 لیتر سوخت در باک خودرو داشته باشند، مازاد این رقم از راننده اخذ می شود.
قلندری با بیان اینکه در 9 ماهه امسال میزان صادرات استان 134 میلیون و 983 هزار و 75 دلار بوده است، افزود: صادرات در استان شش درصد افزایش داشته است.
قلندری با بیان اینکه در شش ماهه امسال 208 هزار و 146 لیتر سوخت قاچاق در استان کشف شده است، افزود: میزان سیگار کشف شده 388 هزار و 760 پاکت، چای سه هزار و 981 کیلوگرم و برنج 41 هزار و 500 کیلوگرم بوده است.
قلندری از کشف چهار هزار و 490 قلم لوازم آرایشی و بهداشتی در سال جاری در این استان خبر داد و گفت: همچنین تجهیزات ماهواره ای نیز دو هزار و 861 قطعه بوده است.
دبیرکمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان جنوبی در پایان یادآور شد: همچنین دو هزار و 534 راس احشام قاچاق نیز در استان کشف و ضبط شده است.
نظر شما