به گزارش خبرنگار مهر، محمد حضرت پور عصر سه شنبه در مراسم افتتاحیه آموزش شهروند الکترونیک و شبکه هوشمند مدیریت شهری شهروند محور افزود: راستای اجرای سیاست های دولت الکترونیک وبا هدف کسب رضایتمندی مردم و ارائه خدمات بهینه به شهروندان، طرح آموزش شهروند الکترونیک با ثبت نام بیش از 40 هزار نفر در ارومیه آغاز شده است.
وی ارائه خدمات به صورت آسان به مردم را از اهداف طرح آموزش شهروند الکترونیک خواند و گفت: در افق سال 1404 شهر ارومیه به عنوان یک شهر فرهنگی مطرح است که اجرای طرح آموزشی شهروند الکترونیک نیز در راستای فرهنگسازی است.
حضرت پور در خصوص راه اندازی سامانه هوشمند مدیریت شهری شهروند محور در ارومیه نیز گفت: تک تک شهروندان می توانند از طریق ارسال پیام کوتاه به سامانه هوشمند شهرداری، مشکلات و مسائل خود را به مدیران شهری انتقال دهند که این امر علاوه بر تسریع در رسیدگی به مشکلات شهری، موجب افزایش مشارکت مردم در مدیریت شهری نیز می شود.
شهردار ارومیه نظارت مستقیم الکترونیکی بر عملکرد کارکنان شهرداری را از دیگر اهداف اجرای شهروند الکترونیک بیان کرد و افزود: با اجرای این طرح که در قالب یک دوره آموزشی دو ماهه برای 150 هزار نفر از شهروندان 12 تا 75 ساله در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: با اجرای این طرح ضمن جلوگیری از مراجعات بی مورد شهروندان به شهرداری میتوان به صورت مستقیم و مستمر بر روند عملکرد کارکنان شهرداریها نیز نظارت داشت.
نظر شما