به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، نشست مشترک فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برتر بعدازظهر امروز سهشنبه با حضور علی کفاشیان، مهدی محمدنبی، هادی آیتالهی، مهدی تاج، غلامرضا بهروان، علی کاظمی، امیرحسین حسینی، محمدحسین حمیسی، محمدرضا تهرانی و محمدرضا کسرایی در محل فدراسیون فوتبال برگزار شد.
در ابتدای این نشست علی کفاشیان با اشاره به اینکه این نشست برای تشکر از زحمات غلامرضا بهروان و معرفی مهدی تاج است، گفت بهروان عضویتش در هیات رئیسه فدراسیون فوتبال و هیات فوتبال استان مازندران باقی است و از ایشان خواستهایم مسئولیت سازمان لیگ آزادگان را هم بپذیرند، از مهدی تاج هم خواستیم مجددا به خانوادهمان اضافه شود که ایشان هم پذیرفتند.
وی با تشکر از زحمات شبانهروزی علی کاظمی، او را همچنان دبیر سازمان لیگ برتر، دانست و افزود: سازمان لیگ برتر همیشه درگیر مسائل بسیار زیادی بوده اما تمام روسای پیشین آن و همچنین مهدی تاج سرپرست جدید این سازمان باید تمام تلاش خود را در جهت سازماندهی منظم مسابقات، تغییرات در آییننامهها، صدور مجوز لیگهای حرفهای و آکادمی باشگاههای لیگ برتر به کار بسته و ببندند.
رئیس فدراسیون فوتبال از غلامرضا بهروان خواست کماکان حمایتهای خود را از سازمان لیگ برتر انجام داده و همچنین به محمدرضا تهرانی مسئول روابط عمومی سازمان لیگ برتر تبریک گفت و در پایان احکام صادر شده اعضای جدید را به آنها اهدا کرد.
نظر شما