به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ای. بی. سی نیوز، دن براون نویسنده کتاب پرفروش «رمز داوینچی» و «فرشتگان و شیاطین» جدیدترین رمان خود با محوریت ماجراهای مربوط به پروفسور رابرت لانگدون را آماده انتشار دارد. این رمان روز 14 ماه مه به صورت همزمان در آمریکا و کانادا از سوی انتشارات دابلدی به بازار خواهد آمد.
بر اساس بیانیهای که ناشر اثر منتشر کرده، ماجرای این رمان در ایتالیا میگذرد و درباره شاهکارهای ادبی اسرارآمیز و «دوزخ» دانته شاعر مشهور ایتالیایی است. در این رمان پروفسور رابرت لانگدون به قلب اروپا برمیگردد و درگیر ماجرایی اسرارآمیز و جهانی میشود که با نکات مهمی از جزییات شاهکار دانته نیز در ارتباط است.
عنوان قطعی این رمان تا این لحظه افشا نشده و ناشر اثر با انتشار پازلی در صفحه فیس بوک دن براون، برای هواداران رمان از آنها خواست تا سعی کنند این پازل را مثل لانگدون حل کنند و اسم رمان را حدس بزنند.
براون وقتی در ایتالیا بود تصمیم گرفت تا اشعار تاریخی و حماسی دانته را در مرکز کتاب بعدی اش قرار بدهد. با اقتباس از رمانهای «رمز داوینچی» و «فرشتگان و شیاطین» دو فیلم سینمایی با همین نامها با کارگردانی ران هاوارد ساخته شد که تام هنکس در آنها در نقش رابرت لانگدون بازی کرده است.
«رمز داوینچی» 144 هفته در راس پرفروشهای نیویورک تایمز قرار داشت و به 51 زبان ترجمه شد. 81 میلیون نسخه از این کتاب در سراسر جهان به فروش رسید.
نظر شما