به گزارش خبرنگار مهر، علی عالی پور بعد ازظهر چهارشنبه در مراسم افتتاحیه نمایشگاه فصلی توزیع کالای خانوار در گچساران اظهار داشت: این نمایشگاه با 150 غرفه با مشارکت اداره صنعت ، معدن وتجارت و سپاه مقاومت ناحیه گچساران درمحل کانون بسیج این شهر برپا شده است.
وی افزود: کلیه کالاهای ارائه شده در نمایشگاه گچساران به طور مستقیم از تولید بدست مصرف کننده رسیده است.
عالی پور بیان داشت: برای کنترل و تنظیم قیمت در بازار کلیه اجناس این نمایشگاه با تخفیف 15 تا 25 درصدی بدست مصرف کننده خواهد رسید.
وی تصریح کرد: با برگزاری این نمایشگاه از سوء استفاده افرادی که با شایعه سازی سعی در ایجاد تنش در بازار داشته اند، تا حدود زیادی جلوگیری شده است.
عالی پور همچنین از توزیع 100 تن برنج با نرخ دولتی از امروز در سطح شهر گچساران خبر داد و افزود: با توزیع این میزان برنج هیچگونه کمبود برنجی در گچساران وجود ندارد.
مدیرعامل نمایشگاه های بین المللی کهگیلویه وبویراحمد گفت: نماشگاه فصلی عرضه کالاهای سبد خانوار در گچساران از چهارشنبه به مدت هشت روز ادامه خواهد داشت.
نظر شما