به گزارش خبرنگار مهر، پیش از ظهر پنج شنبه همزمان با آخرین روز هفته وقف همایش وقف، احسان ماندگار با محورهای یاوران وقف و وقف رسانه در سالن همایشهای ارتش اصفهان برگزار شده است.
در این همایش مدیران، واقفان و خبرنگاران واصحاب فعال در حوزه وقف و موقوفات استان مورد تجلیل و تقدیر قرار گرفتند.
محمد قاسمی به عنوان سرپرست خبرگزاری مهر استان اصفهان یکی از فعالترین مدیران رسانههای دیجیتالی استان اصفهان در راستای اطلاعرسانی و ترویج فرهنگ وقف در اصفهان به شمار میرود.
پیش از ظهر پنج شنبه محمد قاسمی سرپرست خبرگزاری مهر استان اصفهان در همایش وقف، احسان ماندگار به دلیل انتشار مناسب اخبار حوزه وقف مورد تقدیر قرار گرفت.
در این همایش از مدیران حوزه وقف در استان از جمله علیرضا ذاکر اصفهانی به عنوان استاندار اصفهان و متولی موقوفه صارمالدوله، حسن کامران به عنوان نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، محسن صرامی به عنوان نماینده مردم خمینیشهر در مجلس شورای اسلامی، حجتالاسلام ناصر موسوی لارگانی به عنوان نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و حسینعلی حاجی به عنوان نماینده مردم شاهینشهر در مجلس شورای اسلامی از جمله این مدیران تقدیر شد.
نظر شما