پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۸ دی ۱۳۹۱، ۱۶:۳۲

اخبار کوتاه/

هوشمندسازی مدارس از طرح های بنیادین آموزش و پرورش است

هوشمندسازی مدارس از طرح های بنیادین آموزش و پرورش است

تبریز – خبرگزاری مهر: فرماندار تبریز گفت: هوشمندسازی مدارس یکی از طرح های بنیادین آموزش و پرورش است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، محمود چمنی در نهمین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان تبریز ضمن گرامیداشت هفته شوراهای آموزش و پرورش، اظهار داشت: فعالیت شوراهای آموزش و پرورش منشأ خیر و برکات بوده و نتایج مثبت حاصله از این جلسات، توفیقات روزافزونی در امر متعالی تعلیم و تربیت درپی خواهد داشت.

چمنی با اشاره به استعدادهای شهر تبریز در امر فرهنگ و تعلیم و تربیت خاطرنشان ساخت: باید با شناسایی استعدادهای موجود، بتوانیم استفاده مطلوب از ظرفیت های شهر در سمت و سوی اهداف عالی تعلیم و تربیت راداشته باشیم.

وی هوشمندسازی مدارس را از طرح های بنیادین آموزش و پرورش دانست و تصریح کرد: این طرح از اولویت های مهم شورای آموزش و پرورش بوده و اجرای آن در سطح مدارس شهرستان تبریز نباید به تأخیر بیفتد.

آبگرم معدنی بستان آباد باید به بخش خصوصی واگذار شود

فرماندار بستان آباد در جلسه ستاد تسهیلات سفر این شهرستان با اشاره به پتانسیل های بالای این شهرستان در بخش گردشگری خواستار توجه بیشتر مسئولان استان به قابلیت های توریستی بستان اباد شد.

وی گفت: در صورت هدایت سرمایه گذاران به کوه حیدربابا و روستای خشکناب، می توانیم شاهد حضور گردشگران خارجی و علاقمندان استاد شهریار در این روستا باشیم، ولی متاسفانه علیرغم تصویب بازسازی خانه پدری شهریار، به دلیل عدم تخصیص اعتبار، کاری صورت نگرفته است.

الیاس گل محمدزاده اضافه کرد: متاسفانه تا زمانی که آبگرم معدنی بستان آباد به بخش خصوصی واگذار نشود،شاهد بهبود این مکان نخوهیم بود و انتظار داریم وزارت نیرو نسبت به تحقق مطالبه شهروندان بستان آباد جامه عمل بپوشاند.

گردهمایی مجریان طرح سپاس در اسکو برگزار شد

فرماندار اسکو در گردهمایی مجریان طرح سپاس که به منظور ارج نهادن به مقام والای شهیدان و ایثارگران برگزار شد بر لزوم حفظ و اشاعه ارزش های دفاع مقدس در جامعه تاکید کرد .

وی در این همایش شهداء را ستارگان درخشان هدایت در آسمان حاکمیت اسلامی عنوان کرد و افزود : اگر در طول تاریخ پربرکت نظام مقدس جمهوری اسلامی تا بحال انحرافی بوجود نیامده همه در سایه ایثارگری های رزمندگان اسلام و نثار خون شهیدان می باشد .

صفر آثری مجریان طرح سپاس را در اجرای برنامه های سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران بسیار مفید و مطلوب دانسته و گفت : حفظ اهداف و آرمان های والای شهداء و ایثارگران دفاع مقدس وظیفه تک تک افراد بوده و در راستای احیای اهداف شهدا و اهداف آرمانی ایران اسلامی لازم و ضروری است .

کد خبر 1793578

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha