به گزارش خبرنگار مهر، در این دوره یک روزه که شامگاه جمعه به کار خود پایان داد، 58 ووشوکار از سه استان اردبیل، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی حضور داشتند.
مسئول سبک ووشو اردبیل و مدرس این آزمون در گفتگو با خبرنگار مهر هدف از برگزاری این دوره را ارتقا سطح فنی ووشوکاران استانهای شمالغرب کشور برشمرد.
یعقوب یکانی پور با بیان اینکه این استاژ به صورت سالانه و منطقه ای در یکی از استانهای کشور برکزار می شود، یادآور شد: در این استاژها ووشوکاران با آخرین تکنیکهای مبارزه و فرم ووشو آشنا می شوند.
وی با اشاره به برگزاری این دوره در تمام رده های سنی نونهالان تا بزرگسالان متذکر شد: در این دوره ووشوکاران از رده شالبند مشکی، دان یک تا دان 4 حضور داشتند.
مدرس آزمون فنی ووشو شمالغرب کشور با اشاره به چهارمین دوره برگزاری استاژ ووشو در اردبیل تصریح کرد: در پایان این دوره آزمون فنی از ووشکاران صورت گرفت و قرار است مدرک فنی آنها از سوی فدراسیون ووشو کشور صادر شود.
یکانی پور از مربیان ووشو استان بوده و تاکنون چندین مدال جهانی و بین المللی را در این رشته کسب کرده است.
نظر شما