مرتضی حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این گروه از عمره گزاران ساعت 23 و 30 دقیقه شامگاه گذشته از طریق پرواز سعودی ایر از فرودگاه بین المللی مهرآباد در قالب یک کاروان راهی سرزمین وحی شدند.
وی با بیان اینکه در این پرواز 129 نفر از عمره گزاران البرزی به این سفر معنوی اعزام شدند، تصریح کرد: امسال در مرحله اول عملیات عمره بیش از پنج هزار نفر از استان البرز در قالب 52 کاروان جهت انجام اعمال مناسک عمره مفرده راهی عربستان سعودی می شوند.
مدیر کل حج و زیارت استان البرز ادامه داد: اعزام های مرحله اول استان البرز از سی ام دی ماه جاری آغاز و تا پایان اردیبهشت ماه سال آینده ادامه خواهد داشت.
حسینی گفت: اعزام های مرحله دوم عمره که شامل ماه های مبارک رجب، شعبان و رمضان خواهد بود در نیمه بهمن ماه سال جاری اعلام و شهروندان می توانند از طریق دفاتر مجاز زیارتی نسبت به ثبت نام خود در یکی از گروههای اعزامی اقدام نمایند.
نظر شما