پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ بهمن ۱۳۹۱، ۱۵:۲۲

فاطمه بداغی:

اختلافات میان قوا مخرب است/ قانون را باید از نگاه مجریان آسیب شناسی کرد

اختلافات میان قوا مخرب است/ قانون را باید از نگاه مجریان آسیب شناسی کرد

معاون حقوقی رییس جمهوری با تاکید بر ضرورت آسیب شناسی قانون گفت: قانون را باید از نگاه مجریان آن آسیب شناسی کرد و بهترین افراد برای انجام این مهم، حقوقدانان هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه بداغی در سی و هشتمین جلسه شورای هماهنگی امور حقوقی دستگاه های اجرایی که به میزبانی معاونت حقوقی و امور مجلس سپاه پاسداران برگزار شد، اظهار داشت: برگزاری نشست هایی میان حقوقدانان و کارشناسانی که نسبت به وضع قانون و سیاست های کلی نظام اشراف دارند، باید افزایش یابد و نتایج دستاوردهای این گونه نشست ها به معاونت حقوقی ریاست جمهوری منتقل شود.

معاون حقوقی رئیس جمهوری از شرکت کنندگان در این جلسه خواست پیشنهادهای خود را برای برطرف ساختن مسایل و مشکلات موجود در حوزه تقنین مطرح کنند تا بتوان این مشکلات را تا حد امکان مرتفع کرد.
 
وی با بیان این که بدون تردید احصا کردن امور اجرایی و تفکیک آن از امور تقنینی یک ضرورت است، گفت: به اعتقاد من احصا فهرستی از آنچه قانونگذار باید در حوزه تقنین به آن بپردازد، به مراتب آسان تر از تعیین فهرستی از امور اجرایی کشور است.
 
معاون حقوقی رئیس جمهوری برگزاری این گونه نشست ها را فرصتی بسیار استثنایی برای حقوقدانان کشور دانست و افزود: در این جلسات و نشست ها می توان با ارائه نظرات کارشناسی و پیشنهادهای سازنده از گرفتار شدن کشور در اختلافات میان قوا که بسیار نیز مخرب است و آسیب های فراوانی برای وحدت ملی به دنبال دارد، جلوگیری کرد.
 
بداغی در بخش دیگری از سخنانش گفت: نقش حقوقدان ها در اداره حاکمیت کشور بی بدیل است و باید به این نقش در کشور بیش از پیش توجه شود.
 
معاون رئیس جمهوری با بیان اینکه بسیاری از سیاست های کلی و خط مشی ها را براساس آرمان ها طراحی کرده اند، افزود: در بحث سیاست های کلی خودکفایی دفاعی و امنیتی، پیوستگی میان مفاهیم ارزشی نظام و توجه به واقعیت موجود در هم آمیخته است و برخی بخش های آن با توجه به نگاهی که نظام به موضوع امنیت و دفاع دارد، به دقت طراحی شده است که موضوع قطع وابستگی به خارج از جمله آنها است.
 
معاون حقوقی رئیس جمهوری اظهار داشت: بخش خودکفایی در قانون اساسی ما به طور ویژه ای مورد توجه قرار دارد و پیش قراول این توجه، باید بخش های نیروهای مسلح و بخش های امنیتی و دفاعی باشند چرا که این موضوع نسبت به سایر موضوعات از اهمیت بیشتری برخوردار است.
 
وی در بخش دیگری از سخنانش به بحث نخبه گرایی در بخش های دفاعی و امنیتی اشاره کرد و گفت: توجه به نخبه گرایی در قانون اساسی مورد توجه خاص قرار گرفته است و همکاری های میان سپاه پاسداران و امور نخبگان و سایر بخش های مربوطه، بسیار هماهنگ و خوب است و امیدواریم این مسیر ادامه یابد و موثر واقع شود.
 
بداغی افزود: قرار بر این است سیاست های نظام قانونگذاری یکسری از گرفتاری ها و مشکلاتی را که در بخش اجرا و در اداره حاکمیت به وجود آمده است، مرتفع کند و این سیاست های نظام قانونگذاری بیش از سایر سیاست ها به رفع نیازهای فوری کشور توجه دارد.
 
پیش از سخنرانی معاون حقوقی رئیس جمهوری، تعدادی از مسوولان سپاه پاسداران و کارشناسان حقوقی مجمع تشخیص مصلحت نظام و نیز برخی اساتید دانشگاه ها نظرات خود را درباره سیاست های نظام قانونگذاری در کشور مطرح کردند.
کد خبر 1796722

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha