پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ بهمن ۱۳۹۱، ۱۸:۴۸

پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران در جشنواره زیست فناوری برتر شد

پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران در جشنواره زیست فناوری برتر شد

کرج - خبرگزاری مهر: مسئول اطلاع رسانی پژوهشکده بیو تکنولوژی کشاورزی ایران از کسب رتبه برتر این پژوهشکده در دومین جشنواره و نمایشگاه زیست فناوری ایران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدعلی میر بابایی اظهار داشت: این جشنواره به تازگی با حضور رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، قائم مقام وزیر علوم و معاون فناوری و نوآوری معاونت علمی ریاست جمهوری، در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار شد و از برترین‌های بخش‌های مختلف حوزه زیست فناوری قدردانی به عمل آمد.

وی افزود: پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی با ارائه پژوهش های خود موفق به کسب عنوان پژوهشگاه برتر شد.
 
پژوهشکده بیوتکنولوزی کشاورزی ایران در کرج مرکز استان البرز مستقر است.
 
دیدار استاندار البرز با خانواده شهیدان کرمیار

استاندار البرز با حضور در منزل پدر شهیدان کرمیار در روستای ولیان از توابع شهرستان ساوجبلاغ با حاج نادعلی کرمیار دیدار کرد.

اصغر عربیان در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان هشت سال دفاع مقدس گفت: شهدا درس آزادگی، ایثارگری و از خودگذشتگی را به ما آموختند و امروز وظیفه ما است که  از آرمان شهدا  و دستاوردهای انقلاب و نظام جمهوری اسلامی پاسداری کنیم.

عربیان در ادامه افزود: خانواده شهدا دین خود را به انقلاب و نظام ادا کردند و امروز وظیفه مسئولان است که نسبت به تکریم خانواده و یادگاران شهدا  احساس مسئولیت بیشتری کنند.

این خانواده، 3 شهید در دوران جنگ تحمیلی تقدیم آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده است.

در این دیدار مدیرکل حوزه استاندار، فرماندار ساوجبلاغ و مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز حضور داشتند.
 
دستگیری 19 سارق و کشف 7 دستگاه خودرو مسروقه در ساوجبلاغ

هفت دستگاه خودرو مسروقه در اجرای طرح پاکسازی نقاط آلوده در شهرستان ساوجبلاغ کشف شد.
 
فرمانده انتظامی ساوجبلاغ گفت:در اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و پاکسازی نقاط آلوده گه یک هفته بطول انجامید،19  سارق هم در این شهرستان دستگیر شدند.

سرهنگ حسین کربلائی زاده افزود: هفت نفر از این سارقان به اتهام سرقت خودرو،2 نفر به اتهام  سرقت به عنف و 11 نفر نیز به جرم سایر سرقت ها دستگیر شده اند.

وی گفت: کشف هزار و 800 لیتر مشروبات الکلی ،دستگیری 13 نفر به جرم حمل مواد مخدر و کشف 448 گرم انواع مواد مخدر از دیگر دستاوردهای این طرح بود.

کربلائی زاده افزود: در مدت اجرای این طرح 32 دستگاه خودرو و 43 دستگاه موتور سیکلت فاقد مدارک نیز توقیف شد.
کد خبر 1796823

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha