پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ بهمن ۱۳۹۱، ۱۰:۴۱

ارتقایی به مهر خبر داد:

راهکار حل مشکل فرار آب از سد لار نهایی شد/ احداث تونل 28 کیلومتری انتقال آب

راهکار حل مشکل فرار آب از سد لار نهایی شد/ احداث تونل 28 کیلومتری انتقال آب

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای تهران، از نهایی شدن راهکار حل مشکل فرار آب از سد لار و اجرایی شدن آن در سال 92 خبر داد و گفت: با احداث یک تونل 28 کیلومتری، آب از پایین دست سد به نیروگاه اصلی منتقل خواهد شد.

خسرو ارتقایی در گفتگو با مهر از آخرین بررسی های صورت گرفته درباره مسائل خروج آب از سد لار خبر داد و گفت: در این سد هم اکنون بالغ بر 28 کیلومتر تونل طراحی شده و البته در مراحل اولیه است و به دنبال سرمایه گذار خواهد بود.

مدیرعامل آب منقطقه ای تهران، اظهار داشت: منابع عمومی دولت برای احداث این تونل به مقداری نیست که بتوانیم پروژه را تامین مالی کنیم و باید از طریق جذب سرمایه گذار موضوع را دنبال کنیم.

ارتقایی خاطر نشان کرد: خوشبختانه مطالعات این طرح به نتیجه رسیده و گزینه های مختلفی که در قبل مطرح بود کنار گذاشته شد وهم اکنون تونلی از پایین دست سد لار که در آن قسمت چشمه هایی برای فرار آب وجود دارد تا بالادست نیروگاه کلان 28.5 کیلومتر تونل احداث می شود.

این مقام مسئول در وزارت نیرو، با اشاره به اینکه با بررسی های صورت گرفته در یک قطعه از کار تونل 7 کیلومتری و در بخش دیگری نیز یک تونل 2، 3 کیلومتری و در نهایت یک تونل 19 کیلومتری نیز در قطعه پایانی کار احداث می شود.

وی تاکید کرد: این موارد را مورد بررسی قرار دادیم و در برنامه سال 92 کار را دنبال می کنیم که اگر بتوانیم سرمایه گذار را نیز داشته باشیم، عملیات اجرایی کار را انجام دهیم.

ارتقایی درباره برنامه برگزاری یک مناقصه بین المللی درباره سد لار، گفت: این موضوع به دلیل اینکه مشاور خارجی و پیمانکار داخلی به نتیجه رسیدند که آب بندی سطحی و آب بندی عمقی تقریبا امکانپذیر نیست و به همین دلیل گزینه ایجاد سازه های جایگزین را دنبال کردیم.

مدیرعامل آب منطقه ای تهران، از بررسی حدود 8 طرح برای حل مشکل فرار آب از سد لار خبر داد و گفت: در نهایت به این نتیجه رسیدیم که گزینه انتقال آب از پایین دست سد را به عنوان گزینه برتر انتخاب کنیم.

کد خبر 1796977

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha