سیامک سجادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: کمبود نیروی ثابت و کارآمد، کم بودن حق الزحمه کارکنان دامپزشکی یکی دیگر از معضلات است و با توجه به سختی و حجم بالای کاری باید نیروی متخصص و کارآمد به مقدار کافی موجود باشد و شرایط ویژه شهرستان نیز لحاظ شود.
وی تصریح کرد: با حمایت و همکاری نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی در صدد جذب نیروهای متخصص و کارآمد هستیم تا با کمترین نیرو بالاترین کارآیی را داشته و نظر دولت را نیز در راستای کم کردن نیرو و کوچک کردن دولت تامین کنیم.
عدم همکاری دامداران با دامپزشکی
وی با اشاره به مشکلات دامداران عنوان کرد: عدم همکاری برخی از دامداران در انجام واکسیناسیون و پیگیری بیماری ها و سایر امور درمانی، تردد دام به صورت غیر مجاز، تهیه دام از مناطق و محل های نامناسب جهت سود جویی شخصی که باعث ضربه زدن به سرمایه دامی منطقه می شود از جمله مشکلاتی است که رفع آن همکاری بیشتر دامداران را می طلبد.
رئیس شبکه دامپزشکی تایباد تخصیص کافی و به موقع اعتبارات لازم را از دیگر مشکلات عنوان کرد و افزود: از آنجایی که دامپزشکی با توجه به طیف وسیع فعالیتی خود رکن اصلی و اساسی در حفظ سلامت و بهداشت جامعه، محیط پیرامون و انسان را ایفا می کند لذا باید اعتبارات و بودجه کافی و لازم را در این بخش ببینند تا دامپزشکی بتواند کارآیی لازم و مطلوب را داشته باشد.
کمبود اعتبار و تخصیص به موقع
وی افزود: ولی متاسفانه با کم کردن اعتبارات مشکلات عدیده ای را در تهیه واکسن و سایر نهاده های فنی لازم، جهت عملکرد تخصصی دامپزشکی ایجاد کرده اند و حتی همان اعتبار مصوب شده نیز به صورت کند و بسیار ناقص تخصیص داده شده و مشکلات بسیاری را برای دامپزشکی استان و شهرستان و به تبع آن برای دامداران ایجاد کرده است.
سجادی با بیان اینکه شبکه دامپزشکی تایباد با انجام واکسیناسیون و سم پاشی جایگاه احشام سهم مهمی در پیشگیری از بیماری های دام و طیور داشته افزود: در شهرستان به منظور تسهیل در امر درمان دام و طیور 3 داروخانه دامپزشکی، یک مرکز واکسیناسیون دام و طیور، 2 مرکز درمانگاهی در بخش خصوصی و یک آزمایشگاه دامپزشکی در بخش دولتی دایر است که به ارائه خدمات می پردازند.
وی بیان کرد: تایباد در شش ماه نخست سال 91 با اقداماتی همچون واکسیناسیون دام و طیور، مراقبت های آنفولانزا و انجام آزمایشهای مرتبط با مواد غذایی دام و کنترل ورود دام قاچاق در مرزهای افغانستان سهم شایانی در حفظ و نگهداری از ذخیره دامی و طیور این مرز بوم داشته است.
نظر شما