پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۶ بهمن ۱۳۹۱، ۱۶:۲۲

ایرانپور:

جوانان مبارکه از نرخ بیکاری 2 رقمی بیکاری رنج می برند

جوانان مبارکه از  نرخ بیکاری 2 رقمی بیکاری رنج می برند

اصفهان – خبرگزاری مهر: نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی گفت: جوانان مبارکه از نرخ بیکاری دو رقمی و نبود اشتغال در این شهرستان با وجود 530 مرکز صنعتی رنج می برند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی ایرانپور صبح جمعه در شورای اداری استان با انتقاد از اینکه با وجود 530 واحد صنعتی در مبارکه هنوز نرخ بیکاری در این منطقه دو رقمی است، اظهار داشت: راه اندازی شهرک‌های اول و دوم صنعتی مبارکه در مساحت‌های 94 و 98 هکتار و فعال شدن ناحیه صنعتی ده سرخ را ضامن ایجاد اشتغال در این شهرستان است.

وی افزود: پس از چندین سال پنج کارخانه در این منطقه راه اندازی شده و افرادی تنها به دلیل ایجاد ارزش افزوده این زمین‌ها را خریداری کرده‌اند.

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه ایجاد امنیت از مهم‌ترین مسائلی است که در قانون به آن اشاره شده است، تصریح کرد: شهر کرکوند فاقد یک پاسگاه انتظامی است.

وی بیان داشت: شهرستان مبارکه امکانات و تجهیزات لازم برای راه‌اندازی این پاسگاه را بر عهده می‌گیرد تا امنیت بیشتری در این شهر برقرار شود.

کاهش مسافت 27 کیلومتری اصفهان – مبارکه با ایجاد جاده ایرانکوه

ایرانپور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در حال حاضر 80 هزار وسیله نقلیه و یک هزار و 500 دستگاه اتوبوس به سمت مبارکه رفت و آمد دارند، گفت: شرکت‌هایی که خودرو های آنها در این منطقه تردد می‌کند باید برای ساخت این جاده‌ها مشارکت کنند.

وی تصریح کرد: راه اندازی جاده ایرانکوه از مهم‌ترین مسائلی است که راه و شهرسازی باید در این منطقه با جدیت دنبال کند  چرا که مسافت بین اصفهان – مبارکه را 27 کیلومتر کاهش می دهد.

کد خبر 1800007

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha