پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ بهمن ۱۳۹۱، ۹:۵۰

حواشی گیتی پسند و صبا/

شعار تماشاگران گیتی‌پسند علیه فردوسی‌پور/ افتخاری و خسوس در ورزشگاه پیروزی

شعار تماشاگران گیتی‌پسند علیه فردوسی‌پور/ افتخاری و خسوس در ورزشگاه پیروزی

اصفهان – خبرگزاری مهر: تماشاگران تیم فوتسال گیتی‌پسند اصفهان در جریان دیدار جمعه شب خود مقابل صبای قم شعارهای علیه عادل فردوسی‌پور و برنامه 90 سر دادند.

به گزارش خبرنگار مهر، حواشی دیدار تیم‌های فوتسال گیتی‌پسند اصفهان و صبای قم در چارچوب رقابت‌های هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال باشگاه‌های کشور به شرح زیر است:

برخلاف انتظارات و با وجود حساسیت این بازی، استقبال چندان مناسبی از مسابقه امروز به عمل نیامده بود و تماشاگران گیتی‌پسند برای تماشای بازی تیم‌های گیتی‌پسند و صبای قم تمام ورزشگاه پیروزی اصفهان را پر نکرده بودند.

با توجه به برگزاری شهرآورد سرخابی‌ها، این بازی و سایر بازی‌های هفته نوزدهم لیگ برتر از ساعت 18 برگزار شد اما این مسئله نیز تاثیری بر افزایش تماشاگران نداشت.

تعدادی از تماشاگران صبا نیز برای تماشای این مسابقه به ورزشگاه پیروزی اصفهان آمده بودند و بازی را از نزدیک تماشا می‌کردند.

افتخاری، سرپرست کمیته فوتسال فدراسیون در کنار خسوس کاندلاس، سرمربی تیم ملی فوتسال برای تماشای این بازی به ورزشگاه پیروزی رفته بودند و مسابقه را از نزدیک تماشا می‌کردند.

همچنین، علیرضا رحیمی مدیرعامل باشگاه سپاهان به همراه مهدی اخوان مدیر فنی تیم های هندبال این باشگاه و پیشکسوت فوتبال به ورزشگاه رفته بودند و بازی را از نزدیک تماشا می‌کردند. مجید رحیم زاده سرمربی تیم هندبال سپاهان نیز به همراه فرزند خود در سالن حضور داشت.

گیتی‌پسند در این بازی همه بازیکنان خود را در اختیار داشت و بر خلاف بازی‌های گذشته که برخی بازیکنان این تیم با مصدومیت دست و پنجه نرم می‌کردند، تمام بازیکنان تیم اصفهانی مقابل صبا در ترکیب این تیم قرار گرفتند.

تشویق‌های علیرضا رحیمی از سوی تماشاگران گیتی‌پسندی حاضر در ورزشگاه پیروزی از نکات جالب این مسابقه به شمار می‌رفت.

احمد اسماعیل پور بازیکن این فصل گیتی پسند، بعد از به ثمر رساندن گل دوم تیمش به سمت تماشاگران صبا رفت و خوشحالی خود را به آنها نشان داد.

شعارهای هواداران تیم گیتی‌پسند علیه عادل فردوسی‌پور و برنامه 90 بعد از پخش گزارشی از تیم فوتسال صبای قم در این برنامه و بی‌توجهی به گیتی‌پسند که موجب گلایه سرمربی گیتی‌پسند نیز شده بود، از نکات جالب مسابقه بود.

سپهر محمدی دروازه بان گیتی پسند در نیمه اول عملکرد درخشانی داشت و پنج، شش موقعیت مسلم را مهار کرد.

این دیدار با نتیجه پنج بر دو به سود تیم گیتی‌پسند به پایان رسید تا گیتی‌پسندی‌ها به صدر جدول رده‌بندی نزدیک تر شده و اختلاف خود را با صبا به حداقل برسانند.

کد خبر 1800145

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha