پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۷ بهمن ۱۳۹۱، ۱۲:۲۳

"حریق خزان" با آواز قربانی به اتریش می‌رود

"حریق خزان" با آواز قربانی به اتریش می‌رود

کنسرت بزرگ "حریق خزان" با صدای علیرضا قربانی و آهنگسازی مهیار علیزاده در اتریش برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهیار علیزاده آهنگساز آلبوم "حریق خزان" درباره این کنسرت گفت: در تاریخ ۱۳ بهمن ماه سال جاری (اول فوریه ۲۰۱۳) این آلبوم و قطعات جدیدی که ساخته‌ ام را با صدای علیرضا قربانی و همراهی گروه "موسیقی هنری ایران"، ارکستر "تهران وین" و گروه کر به رهبری ایمان خمر، در شهر وین اتریش روی صحنه خواهیم برد.

وی در ادامه صحبت‌‌هایش و درباره آلبوم "حریق خزان" که در این برنامه اجرا خواهد شد، توضیح داد و افزود: این اثر ارکسترال، ملودی‌محور و شامل اشعار نو از شاعرانی چون فریدون مشیری و هوشنگ ابتهاج است. همچنین در قطعات جدید از اشعار شاعرانی چون مهدی اخوان ثالث، احمدشاملو و شاعر جوان و آتیه دار سیاوش خاکسار بهره برده‌ام.

این آهنگساز خاطرنشان کرد: همچنان در تلاشم مرزهای موسیقی ایران را در حد توانم گسترش دهم، معمولا اهل شعار دادن نیستم ولی فاصله زیاد است و باید این فاصله ها را کم کنیم. منظورم تفاوت در کیفیت موسیقی امروز ما و موسیقی جدی اروپاست. تفاوت از همه نوع، از فاصله در نوازندگی، آهنگسازی و رهبری تا جنس ساز و آکوستیک و رفتارهای حرفه ای.

پس از اجرای "حریق خزان" در کشور اتریش، این کنسرت به آهنگسازی مهیار علیزاده در داخل ایران هم به روی صحنه خواهد رفت.

کد خبر 1800474

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha