پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ بهمن ۱۳۹۱، ۱۵:۴۲

حجت الاسلام پژمانفر:

جریان های سیاسی در تحلیل های خود به حریم نظام اسلامی ضربه نزنند

جریان های سیاسی در تحلیل های خود به حریم نظام اسلامی ضربه نزنند

مشهد - خبرگزاری مهر: نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: جریان های سیاسی در تحلیل های خود به حریم نظام اسلامی ضربه نزنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام نصرالله پژمانفر ظهر شنبه در نشست خبری اخلاق انتخاباتی و انتخابات اخلاقی با  بیان اینکه رسانه ها و جریان های سیاسی در تحلیل های خود به حریم نظام اسلامی ضربه نزنند، افزود: حرمت افراد و کاندیداها نباید زیر سوال برود زیرا فضای انتخابات اقتضاء می کند به حریم افراد لطمه ای وارد نشود.

وی سپس با تاکید بر اینکه رسانه ها می توانند موج گسترده ای درعرصه های انتخاباتی ایجاد کنند، افزود: انتخابات یکی از مسائلی مهم کشور است و در حضور حداکثری مردم رسانه ها نقش آفرین هستند.

رسانه تیغ دو دم است

وی تصریح کرد: رسانه تیغ دو دمی است که می تواند آثار مثبت و منفی بسیاری داشته باشد زیرا از سویی می تواند جامعه را به سمت اهداف بلند اجتماعی و سیاسی سوق دهد و از آن طرف خواهد توانست اجتماع را از آرمان ها و ارزشها دور کند.

وی اظهار کرد: رسانه فرصتی است بزرگ اما اگر از این فرصت استفاده درست نشود تبدیل به یک تهدید خواهد شد.

وی بیان کرد: یک رسانه خبر را در معرض دید مخاطب قرار می دهد بنابراین در این زمینه نوع انتقال، زمان انتقال و نحوه ورود به بحث های گوناگون هنر و فنی والا است.

وی ادامه داد: یکی از مسائلی که توسط همه افراد به ویژه افراد رسانه ای و کاندیداهای انتخابات ضروری است رعایت تقوا و انصاف است چرا که امروز هیچ کس نمی تواند تاثیرات رسانه را نادیده بگیرد.

وی تاکید کرد: خبرها باید با شایعات تفکیک شود و رسانه ها به سمت موضوعاتی بروند که از واقعیت و حقیقتی حکایت می کند.

قانون جامع رسانه ها

وی با اشاره به قانون جامع رسانه ها گفت: مطابق این قانون فعالیت رسانه های دیجیتالی و مکتوب بررسی می شود و تخلفات و حدود اقدامات آنها مدنظر قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: پیش نویس اولیه این قانون تهیه شده تا افرادی که می خواهند در رسانه ها فعالیت کنند تکلیفشان مشخص باشد.

وی در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: امروز بحث انتخابات مورد توجه گروه های مختلفی در دنیا است و دوست و دشمن و کسانی که می خواهند در برابر نظام اسلامی بایستند بر روی این مقوله حساس تفکر می کنند.

وی تاکید کرد: انتخابات 92 از حساسیت بالایی برخوردار است زیرا این انتخابات بعد از سال 88 برگزار خواهد شد.

حجت الاسلام پ‍ژمانفر تصریح کرد: انتخابات 92 بی تردید یکی از نقاط اقتدار نظام اسلامی در عرصه های داخلی و بین المللی است.

وی تصریح کرد: نظام اسلامی در انتخابات سال 88 بسیار موفق بود اما شکست طرف مخالف سبب شد آنها شیطنت کرده و شیرینی انتخابات را در کام مردم تلخ کنند.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: جریان فتنه 88 با عوامل دست نشانده داخلی و خارجی هماهنگ بود و سالها بعد برخی از اسناد طبقه بندی شده در این زمینه منتشرخواهد شد.

وی بیان کرد: امروز در رسانه های دنیا فراوانی خبرهایی مثبت و منفی از ایران در زمینه انتخابات و سایر بخش ها به چشم می خورد.

وی تاکید کرد: در دنیا کشورهای بزرگی وجود دارند که رتبه و فعالیت هایشان عقب تر از سایر کشورها نیست اما آنها روی آنتن قرار ندارند و این امر در حالی است که ایران اسلامی به دلیل ظرفیت هایی که دارد در کانون توجه قرار گرفته است.

تحلیل های متفاوت از ایران اسلامی

وی تصریح کرد: امروز رسانه های غربی از یک موضوع خاص که در ایران اتفاق می افتد تحلیل های متفاوتی دارند و دوست و دشمن در حال رصد این نظام هستند.

وی تاکید کرد: رسانه های داخلی نیز باید با تحلیل های درست و دقیق خود از بلندگو شدن برای رسانه های غربی اجتناب ورزیده و در صف دشمن قرار نگیرند.

وی با بیان اینکه گاهی فضا انتخابات غیرمدیریت شده پیش می رود، عنوان کرد: در برخی از مواقع آن قدر فضا را جدی می گیریم  که با مبارزات تبلیغاتی هیچ آبرویی برای طرف مقابل باقی نمی گذاریم.

رئیس مجمع نمایندگان استان در زمینه اطلاع رسانی و تخریب یک کاندیدا بیان کرد: گاهی بر اساس اطلاع رسانی های غلط شخصیت کاندیداها نابود می شود و بعد از پایان انتخابات برای فرد آبرویی نمی ماند تا در دستگاه دولت خدمت کند.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی تمامی معادلات دنیا را برهم زده و آمریکا به عنوان یک جریان قدرتمند امروز از زوایای مختلف مورد صدمه و لطمه انقلاب اسلامی قرار گرفته، افزود: یکی از عرصه های دشمن بعد از ناامیدی در جنبه های دیگر تمرکز بر روی مسئله انتخابات است زیرا دشمن به لحاظ نظامی نخواهد توانست به جنگ با ایران بپردازد.

نظام اسلامی امکانات فراوان نظامی را در اختیار دارد

وی تصریح کرد: مستکبران به خوبی می دانند که ایران اسلامی امکانات فراوان نظامی را در اختیار دارد بنابراین دشمن هیچ گاه نخواهد توانست تفکر حمله به ایران را در سر بپروراند.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: 34 سال است که دشمن می خواهد به ایران حمله کند اما هیچ گاه موفق نبوده است.

وی با اشاره به تحریم های اقتصادی نیز عنوان کرد: در عرصه های اقتصادی و تحریم های شکننده، دشمن بازهم شکست خورده زیرا نفت 120 دلار را تاکنون دنیا تجربه نکرده بود و این امر ناشی از فشارهای اقتصادی کورکورانه بر نظام اسلامی است.

انقلاب اسلامی معادلات دنیا را برهم زد

وی تصریح کرد: بحران هایی که اکنون در سراسر دنیا بر اساس تقابل با ایران ایجاد شده نشانگر این موضوع است که انقلاب اسلامی معادلات دنیا را برهم زده است.

حجت الاسلام پژمانفر با تاکید بر اینکه هیچ کدام از ما با پشتوانه انقلاب اسلامی نباید بلندگو و ابزاری برای غرب باشیم، افزود: همه افراد یک جامعه جدایی از هر اختلاف سیاسی و دیدگاهی در یک طرف میز و سوار بر یک کشتی هستند.

کد خبر 1800602

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha