پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۸ بهمن ۱۳۹۱، ۱۴:۱۶

عباسیان مطرح کرد:

فیلمی به جدول نمایش‌های فجر اضافه یا کم نمی‌شود

فیلمی به جدول نمایش‌های فجر اضافه یا کم نمی‌شود

دبیر جشنواره فیلم فجر با اشاره به اینکه جدول نمایش فیلم‌های جشنواره امسال زودتر از موعد مقرر بسته و منتشر شده است تاکید کرد که تلاش می‌شود فیلمی به این جدول کم یا اضافه نشود.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست مطبوعاتی سی و یکمین جشنواره فیلم فجر صبح امروز با حضور محمدرضا عباسیان دبیر، یزدان عشیری مدیر روابط عمومی و جمعی از اهالی رسانه در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد.

در ابتدای این نشست عباسیان دبیر جشنواره گفت: روز 11 بهمن افتتاحیه این رویداد در تالار وحدت برگزار می شود. از روز دوازدهم در 12 سالن مردمی در شهر تهران و مرکز همایش های برج میلاد و در 10 مرکز استان آثار به نمایش در می آیند. همچنین به صورت نمادین یادواره شهدای هسته‌ای در دو سایت نطنز و فردو برگزار می‌شود.

عباسیان ادامه داد: نماینده کمپانی‌های‌ 42 کشور در این دو جشنواره حضور دارند و به غیر از 40 میهمان همایش هالیوودیسم، 3 هیات عالی سینمای چین، لهستان و روسیه هم حضور به هم می‌رسانند. 110کمپانی در بازار بین المللی 75 غرفه دارند، 70 درصد کمپانی‌ها بین‌المللی است و 40 خریدار بین‌المللی در میان آنها حضور دارند.

وی با اشاره به بحث تجلی اراده ملی عنوان کرد: این بخش نسبت به گذشته افزایش چشمگیری داشته است. در سال گذشته بین 18 تا 25 نهاد و امسال 44 نهاد دولتی و خصوصی با 180 داور به بررسی آثار می پردازند.

دبیر جشنواره افزود: مراسم اختتامیه بین‌المللی 16 بهمن ماه در تالار وحدت و اختتامیه بخش سینمای ایران 22 بهمن در برج میلاد برگزار می شود. جدول جشنواره امسال زودتر از موعد مقرر منتشر شد و تلاش می‌کنیم فیلمی به این جدول کم یا اضافه نشود.

عباسیان در ادامه بیان کرد: امسال مستندسازان درخواست کردند که ساعت پخش آثار مستند در برج میلاد به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که همزمان با فیلم‌های سینمایی نباشد به همین منظور برای هر فیلم مستند دو نمایش در نظر گرفتیم.

وی افزود: 30 شبکه رادیویی و تلویزیونی در برج میلاد مستقر می شوند. 110 خبرنگار خارجی تقاضای حضور در این دوره جشنواره را داشتند همچنین 3 عنوان کتاب به همت مسعود نجفی در این دوره منتشر می شود. "مرور 30 سال جشنواره فجر" که دایره المعارف جشنواره جشنواره ها است، کاتالوگ جشنواره در 328 صفحه و برای اولین بار نیز مینی کاتالوگ در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد.  همچنین بولتن جشنواره در 10 شماره با نام "سیمرغ" منتشر می شود.

عباسیان درباره برگزاری نشست‌های پرسش و پاسخ فیلم‌ها گفت: این نشست ها با الگوی جدید برگزار خواهد شد. امسال دو سامانه اطلاع رسانی طراحی کردیم. یکی از آنها پیاورد نام دارد که کلیه اخبار در برج میلاد از طریق ال ایی دی و پیامک از طریق آن اطلاع رسانی می شود. همچنین سیستم واگوی این امکان را فراهم می کند تا علاقمندان به صورت آنلاین نشست ها و مصاحبه ها را پیگیری کنند.

کد خبر 1801731

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha