پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ بهمن ۱۳۹۱، ۱۰:۰۴

احمدی:

کارگاه های آموزشی فنی و حرفه ای در زندان های کردستان افزایش می یابد

کارگاه های آموزشی فنی و حرفه ای در زندان های کردستان افزایش می یابد

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان گفت: افزایش دوره ها و کارگاه های آموزشی زندان ها از اولویت های کاری اداره کل فنی و حرفه ای استان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، جمیل احمدی با حضور در مرکز آموزشی خواهران سنندج بر ضرورت اجرای هر چه بهتر برنامه های آموزشی نسوان زندانی تاکید کرد و افزود: با همکاری اداره کل زندانها زمینه برای توسعه مراکز فنی و حرفه ای در زندانها فراهم می شود.

وی اظهار داشت: از آنجا که بیکاری و فقدان مهارت یکی از علل گرایش به اعتیاد، بزهکاری و ارتکاب جرم است باید با افزایش مهارت در فرد ضمن ایجاد شرایط مناسب به تقویت شخصیت و منزلت اجتماعی فرد کمک کرد.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای کردستان افزود: حرفه ها و دوره های آموزشی این مراکز با توجه به ضروت حرفه آموزی و توان بخشی مددجویان باید گسترش یابد.

انعقاد تفاهم نامه اجرای دوره های بازار محور

اداره کل آموزش فنی و حرفه ای با اتحادیه تعاونی های تولید کنندگان فرش دستباف روستایی کردستان تفاهم نامه همکاری منعقد کرد.

اداره کل آموزش فنی و حرفه ای کردستان در راستای اجرای دوره های بازار محور و رقابت جهانی با استفاده از پتانسیل ها و امکانات، تفاهم نامه همکاری با اتحادیه تعاونی های تولید کنندگان فرش دستباف روستایی کردستان منعقد کرد.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای کردستان در این رابطه اظهار داشت: این تفاهم نامه در راستای تحقق اهداف سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی و ایجاد زمینه های حضور موفق جمهوری اسلامی ایران در اقتصاد و رقابت جهانی و تحقق اهداف و اصول پیش بینی شده است.

ارتقاء دانش تولیدکنندگان فرش در کردستان ضروری است

جمیل احمدی افزود: این تفاهم نامه با هدف تربیت و آماده سازی و ارتقای دانش و مهارت منابع انسانی مورد نیاز و افزایش کیفیت محصولات تولیدی است.

وی بیان کرد: با ارائه آموزش های بازار محور با هدف آموزش، تولید، بازاریابی و فروش مورد نیاز روستائیان و با توجه به نقش سازنده‌ در روحیه و خودباوری و تامین معاش آینده روستائیان که مورد توجه دولت کریمه جمهوری اسلامی ایران است.

مدیر کل فنی و حرفه ای کردستان یادآور شد: نقش تعاونی ها در ارتقای کیفیت و سطح زندگی آنها بسیار موثر است.

احمدی ادامه داد: تعاونی ها همواره نقش موثری را در توسعه و بهبود کیفیت زندگی فردی و اجتماعی جامعه دارند که این مهم تنها با آموزش امکان پذیر است.

وی گفت: آینده پژوهی در حوزه مشاغل مورد نیاز صنایع و سایر واحدهای تولیدی و خدماتی، شناسایی و تامین نیازهای مهارتی روستاییان و به روز رسانی و ارتقای مهارت منابع انسانی از اهداف مهم انعقاد این تفاهمنامه است.

کد خبر 1802287

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha