پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ بهمن ۱۳۹۱، ۲۰:۰۲

تحولات عربستان/

شرکت عربستان در کنفرانس امنیتی مونیخ/ تازه ترین سمت مقرن بن عبدالعزیز

شرکت عربستان در کنفرانس امنیتی مونیخ/ تازه ترین سمت مقرن بن عبدالعزیز

عربستان اعلام کرد معاون وزیر امور خارجه این کشور در راس هیئتی در کنفرانس امنیتی مونیخ آلمان شرکت می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری عربستان، هیئتی از سوی عربستان به ریاست ترکی بن محمد بن سعود معاون وزارت امور خارجه عربستان در چهل و نهمین دوره کنفرانس امنیتی مونیخ شرکت می کند.

این کنفرانس از اول تا سوم فوریه(13 تا 15 بهمن) در مونیخ آلمان برگزار می شود. سعود الفیصل وزیر امور خارجه عربستان، معاون خود را به این کنفرانس اعزام می کند.

کنفرانس امنیتی مونیخ هر ساله با حضور حدود 300 نفر از جمله مقامات بلندپایه(نخست وزیر، وزیران امور خارجه، دفاع و ...) کشورهای مختلف و نیز کارشناسان مطرح از کشورهای عضو دائم شورای امنیت و کشورهای غربی و برخی کشورهای آسیایی و عربی برگزار می شود.

بر اساس این گزارش، کنفرانس امنیتی مونیخ در دوره امسال خود، مهمترین مسائل در زمینه سیاسی، امنیتی و تحولات اقتصادی جهان را بررسی می کند.

همچنین در حاشیه این کفرانس، چندین همایش و جلسه برای بررسی مهمترین مشکلات منطقه ای و بین المللی و پیامدهای آن و همچنین راههای تقویت همکاری بین المللی برای مقابله با آن برگزار خواهد شد.

تعیین مقرن بن عبدالعزیز به عنوان معاون دوم رئیس شورای وزیران عربستان

خبرگزاری عربستان گزارش داد عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه این کشور، مقرن بن عبدالعزیز مشاور و نماینده ویژه خود را به عنوان معاون دوم رئیس شورای وزیران عربستان منصوب کرد.

مقرن بن عبدالعزیز مشاور ملک عبدالله، سی و پنجمین فرزند ذکور ملک عبدالعزیز به شمار می رود.

کد خبر 1805727

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha