وي افزود :هم اكنون پس از گذشت ربع قرن از پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي به نظر مي رسد ما با چالشهاي جدي روبرو هستيم كه تنها در يك مقوله هم نيست هم اكنون به غير از بسياري از پيشكسوتان جهاد و شهات بسياري از پيشكسوتان انقلاب هم به دلايل مختلف فرصت حضور در مسائل سياسي و اجتماعي را ندارند.
اسلامي در ادامه گفت : بسياري از عناصر پيشتاز در عرصه جهاد و شهادت انقلاب امروز به هردليل گوشه عزلت گزيده اند و يا مهر سكوت بر لب زده اند ونسل جوانتري كه سن وسالي هم ندارد و اصلا جنگ و جبهه و شهادت و انقلاب را به ياد ندارند به نوعي جايگزين نيروهاي اصيل و انقلابي شده اند.در همين راستا به نظر مي رسد همه ما نيازمند يك بازنگري فوري و جدي در همه مقولات سياسي و اجتماعي و فرهنگي هستيم .
عضو مجمع نمايندگان ادوار مجلس پيرامون جمله حضرت امام(ره) اظهار داشت : در كل بايد بگويم اين آرمان حضرت امام خميني (ره ) تا كنون محقق نشده است ، امروز كساني را مي بينيم كه در برخي مسئوليتها و مناصب قرار گرفته اند كه سابقه خوبي در گذشته انقلاب ندارند ويا اصلا اهل جهاد وشهادت نبوده اند اينها به نوعي جايگزين پيشكسوتان جهاد و شهادت شده اند.
وي خاطر نشان ساخت : عناصري از پيشكسوتان جهاد و شهادت كه امروز به گوشه نشيني تمايل پيدا كرده اند افرادي هستند كه بيشترين هماهنگي را با انقلاب و نظام داشته اند.وقتي كه پيش كسوتان جهاد وشهادت به قول حضرت امام (ره) در پيچ و خم زندگي روزمره گم شوند ، اين معضل خود به خودعرصه هاي ديگر را هم در بر مي گيرد .
اسلامي در پايان تصريح كرد: ما بايد جدي تر و كلان تر به اين موضوعات و سخنان امام عظيم الشان (ره) نگاه كنيم ، چون به نظر مي رسد به علت تحقق نيافتن بسياري از وصاياي حضرت امام ( ره) دامنه مشكلات و معضلات در جامعه گسترده تر مي شود.
نظر شما