به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید احمد موسوی امام جمعه باقرشهر، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج حضرت روح الله(ره)، میر جلال موسوی یکی از اعضای شورای شهر، معاونت اجرایی شهردار، مسئول هیئت رزمندگان اسلام و مسئول روابط عمومی شهرداری باقرشهر ظهر شنبه با خانواده شهید قاسم چراغ روشن دیدار کردند.
این دیدار به همت امور ایثارگران شهرداری و به مناسبت دهه فجر برگزار شد که مادر شهید قاسم چراغ روشن به توصیف فرزند شهیدش پرداخت.
وی در این خصوص گفت: برای فرزندانم هم پدر و هم مادر بودم و با دسترنج و زحمات طاقت فرسا با توجه به فقدان پدر آنها را به سرو سامان رساندم و با اینکه خانواده پرجمعیتی بودیم و خداوند هشت فرزند به ما عطا کرده بود، قاسم را با خون دل و عرق جبین بزرگ کردم و خدا را شکر می کنم که یکی از پسرانم در راه اعتلای اسلام و انقلاب به شهادت رسیده است و در روز قیامت رو سفید هستم و موجب شد در حضور ائمه معصومین(ع) به خصوص حضرت زهرا(س) خجالت نکشم و بگویم برای اعتلای اسلام و قرآن مبین هدیه ای ناقابل تقدیم کرده ام.
لزوم بیان خاطرات شهدا برای آیندگان به خصوص جوانان و نوجوانان
عضو شورای اسلامی باقرشهر در این دیدار ضمن تأکید بر ضرورت نکوداشت یاد و خاطره شهدا، حفظ آثار و خاطرات شهدا را برای آیندگان به خصوص جوانان و نوجوانان الزامی دانست و خطاب به خانواده این شهید گفت: این دیدارها موجب تقویت روحیه خدمت به شهروندان و تجدید بیعت با آرمانهای آنان است.
میر جلال موسوی ضمن عذر خواهی از محضر خانواده های شهدا افزود: وظیفه تمامی مسئولان است که اهتمام بیشتری نسبت به خانواده های شهدا داشته باشیم و اگر کوتاهی و تقصیری در این زمینه وجود دارد به علت مشغله های کاری است.
وی ابراز امیدواری کرد با نکوداشت یاد شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در فرهنگسراها و مراکز فرهنگی و ورزشی شهرداری، موجب رشد فرزندان این سرزمین در فضایی سرشار از معنویت و دوستی باشیم.
گفتنی است، شهید قاسم چراغ روشن با اینکه خدمت مقدس سربازی را به اتمام رسانده بود با همتی استوار و در پیروی از دستور فرمانده در محل خدمت خود ماند و به فیض عظیم شهادت نایل شد و پیکر پاکش هیچ وقت به دامان خانواه باز نگشت.
نظر شما