به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام حسین سبحانینیا با اشاره به موضوع استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مجلس گفت: تاکنون امضاهای این استیضاح از حد نصاب نیفتاده و البته صحبتهای ضد و نقیضی نیز در خصوص افزایش و کاهش امضاها مطرح شده است.
عضو هیات رئیسه اعلامکرد؛
احمدینژاد فردا برای دفاع از وزیر کار در مجلس حاضر میشود/ استیضاح از حد نصاب نیفتاده

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: احمدینژاد برای دفاع از عبدالرضا شیخالاسلامی، فردا صبح به صحن علنی مجلس می آید.
نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی افزود: در ابتدا 18 نفر از نمایندگان خواستار استیضاح شیخالاسلامی بودند که آقای جهانگیرزاده به عنوان مسئول استیضاحها در هیئت رئیسه مجلس اعلام کرده در حال حاضر تعداد امضاها اضافه نیز شده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره حضور رئیس جمهور در جلسه استیضاح وزیر کار گفت: شنیدهام رئیس جمهور برای دفاع از وزیر خود به مجلس میآید.
طرح استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز چهارشنبه (4 بهمن) با امضای 18 نفر از نمایندگان مجلس اعلام وصول شد و قرار است فردا(یکشنبه، 15 بهمن) در دستور کار قرار گیرد.
کد خبر 1806775
نظر شما