پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ بهمن ۱۳۹۱، ۸:۴۳

اختصاصی مهر/

کتابخانه ملی مسئول کمیته فنی کاربردهای مدیریت اسناد کشور شد

کتابخانه ملی مسئول کمیته فنی کاربردهای مدیریت اسناد کشور شد

سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، با اکثریت آراء به عنوان مسئول کمیته فنی کاربردهای مدیریت اسناد (TC 171) سازمان ملی استاندارد انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در نشستی که دیروز 15 بهمن ماه در سازمان ملی استاندارد برگزار شد، پیشنهاد سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برای تشکیل کمیته فنی کاربردهای مدیریت اسناد (TC 171) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این جلسه، سازمان اسناد و کتابخانه ملی با کسب اکثریت آراء مسئولیت این کمیته را عهده‌دار شد.

این کمیته فنی مسئولیت کنترل کیفیت و حفظ تمامیت در زمینه مدیریت اسناد الکترونیکی متمرکز شامل مراحل ثبت، فهرست‌نویسی، ذخیره، بازیابی، انتشار و ارتباط، ارائه، انتقال و مهاجرت، تبادل، حفظ و نگهداری، حفظ تمامیت و تعیین‌تکلیف و دیگر مراحل مرتبط با مدیریت اسناد و مدارک را برعهده دارد.

همچنین کمیته فنی کاربردهای مدیریت اسناد 171ISO/TC بر کیفیت داده‌های ورودی و خروجی مدارک و حفظ کیفیت در حین تبادل اسناد و مدارک بین سامانه‌های مختلف نظارت دارد.

از جمله اهداف این کمیته می‌توان به ارتقای مقبولیت قانونی اطلاعات در رسانه‌های مکتوب، استفاده از عبارات و واژگان استاندارد و تدوین استانداردهایی برای تکنولوژی‌ها، روش‌ها و تجهیزات، جهت کمک به کاربران و طراحان و تولیدکنندگان اشاره کرد.

ایجاد معیارهای ارزشیابی برای تعیین تمامیت و کیفیت مدارک، رسانه‌های ذخیره و تجهیزات و هم چنین تدوین روش‌های ارزشیابی یکپارچه ازدیگر اهداف تشکیل کمیته فنی کاربردهای مدیریت اسناد (TC 171) است.

سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، مرجع قانونی اسناد و مدارک کشور از تولید تا بازیابی است.

کد خبر 1807656

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha