پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ بهمن ۱۳۹۱، ۱۳:۵۶

مهدوی:

افزایش یک درصدی مصرف گاز در کردستان/ روزانه هفت میلیون متر مکعب گاز مصرف می شود

افزایش یک درصدی مصرف گاز در کردستان/ روزانه هفت میلیون متر مکعب گاز مصرف می شود

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت گاز کردستان گفت: علیرغم افزایش چند درصدی شمار مشترکان ولی میزان مصرف گاز در استان تنها یک درصد افزایش پیدا کرده است.

محمد مهدی مهدوی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به تاثیر قانون هدفمندی یارانه ها در مصرف گاز بخش های مختلف خانگی، تجاری، صنعتی در استان کردستان اظهار داشت: اجرای این قانون در نگرش استفاده از گاز به عنوان انرژی ارزشمند قابل مشاهده است.

وی افزود: سال گذشته با وجود گاز رسانی به یک شهر جدید و 156 روستا، همچنین جذب 48 هزار مشترک و برودت هوا، مصرف گاز در مقایسه با سال قبل از آن تنها یک درصد افزایش داشت، در حالی که تا قبل از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها افزایش 25 تا 30 درصدی مصرف این حامل انرژی در هر سال دور از انتظار نبوده است.

مدیرعامل شرکت گاز کردستان طرح هدفمندی یارانه ها را منجر به کاهش مصرف و هدایت مشترکان به سوی مصرف بهینه و منطقی دانست و بیان کرد: اگر این طرح در کشور اجرا نمی شد میزان افزایش مصرف گاز طبیعی مشترکان استان کردستان در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن بیش از 25 درصد افزایش می یافت در حالیکه این رقم تنها یک درصد بود.

مهدوی حداکثر مصرف روزانه مصرف گاز طبیعی در استان کردستان را 12 میلیون متر مکعب و به طور میانگین هفت میلیون متر مکعب عنوان کرد و یادآور شد: بیش از 90 درصد مشترکان گاز استان مربوط به بخش خانگی است.

وی ادامه داد: تعداد مشترکان گاز طبیعی استان کردستان در حال حاضر341 هزار مشترک است و هم اکنون نیز پروژه های مختلفی در این بخش در دست اقدام قرار دارند.

مدیرعامل شرکت گاز کردستان همچنین میزان مصرف گاز طبیعی مشترکان استان کردستان در سال 89 را یک هزار و 985 میلیون مترمکعب و سال 90 را نیز یک هزار و 941 میلیون متر مکعب بیان کرد.

مهدوی گفت: به رغم رشد 19درصدی اشتراک پذیریی، افزایش تعداد شهرها و روستاهای جدید، واحدهای صنعتی، جایگاه های سی ان جی و همچنین برودت دمای هوا، تنها یک درصد افزایش مصرف در سال 90 نسبت به سال 89 وجود داشته است.

وی افزود: با وجود گذشت دو سال از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها همچنان مدیریت در مصرف گاز در شماری بخش ها توسط مشترکین قابل مشاهده است و امسال نیز رشد مصرف قابل ملاحظه ای مشاهده نگردیده و با وجود برودت جدی هوا در تمام کشور و از طرفی افزوده نشدن سطح تولیدات گاز طبیعی نسبت به سال 90 و با وجود افزایش 2/1 مشترک جدید در کشور تاکنون هیچگونه اختلالی در تامین گاز مستمر مشترکین در استان و کشور ایجاد نشده است.

کد خبر 1808092

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha