حبیب کارگر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: آموزشهای مهارتی در کارگاه های آموزشی حوزه پادگان نیروهای مسلح در استان یزد از ابتدای سال جاری تاکنون از رشد190درصدی نسبت به میزان تعیین شده درسال 91 برخوردار بوده است.
وی از اجرای بیش از 37 هزار نفرساعت آموزش از ابتدای سال جاری تاکنون در حوزه پادگانهای نیروهای مسلح در استان یزد خبر داد.
وی گفت: میزان تعهد تعیین شده برای این اداره کل فنی و حرفه ای در مقوله آموزش در پادگان برای سال91، 19 هزار و 600 نفر ساعت بوده که تاکنون موفق به اجرای 37هزار نفرساعت آموزش شده ایم.
کارگر گفت: با توجه به نقش تاثیرگذار آموزش های فنی و حرفه ای در ایجاد اشتغال و به منظور توانمند سازی سربازان در طول دوره خدمت همچنین آمادگی آنان برای ورود به بازار کار پس از اتمام دوره مقدس سربازی، آموزش های مهارتی در پادگان های سطح استان به صورت گسترده ارائه می شود.
وی افزود: این آموزش ها توسط مراکز آموزش فنی و حرفه ای در شهرستان های یزد، صدوق، میبد و اردکان و در رشته های برق، مکانیک، ساختمان، جوشکاری، فناوری اطلاعات و مهارتهای پیشرفته به اجرا در آمده است.
نظر شما