پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ بهمن ۱۳۹۱، ۱۱:۳۸

آقازاده:

سرمایه‌گذاران در اجرای طرح ساماندهی رودخانه کرج ورود کنند

سرمایه‌گذاران در اجرای طرح ساماندهی رودخانه کرج ورود کنند

کرج – خبرگزاری مهر: شهردار کرج تاکید کرد: سرمایه گذاران در اجرای طرح ساماندهی رودخانه کرج ورود کنند.

به گزراش خبرنگار مهر، سید علی آقازاده قبل از ظهر دوشنبه در مراسم اجرای عملیات طرح ساماندهی محیط طبیعی رودخانه کرج که در پارک چمران برگزار شد، اظهار داشت: از سرمایه گذاران دعوت می کنیم، در مکان هایی که توجیه اقتصادی دارد جزئیات طرح را مشاهده کنند و در قسمت های که علاقه دارند سرمایه گذاری کنند.

وی ادامه داد: شاید از 30 گذشته مردم شهر کرج منتظر اجرای این پروژه بزرگ بودند اما مشکلات و موانع قانونی و خان های متعددی در سر راه این طرح وجود داشت که اجرای آن را امکان ناپذیر کرده بود.

شهردار کرج افزود: اما طی سه سال گذشته از اسفند سال 88 تلاش مضاعف آغاز شد و کارهای اداری و پیگیری و اخذ مجوز و هماهنگی ها انجام شد.

آقازاده تصریح کرد: امروز مفتخر هستیم که این کار بزرگ توسط مجموعه شهرداری و استانداری البرز انجام گرفت و از فرهادی استانداری قبلی البرز نیز تشکر می کنم به دلیل اینکه تلاش های زیادی در این راستا انجام داد.

وی اضافه کرد: 80 هزار متر مربع فضای تفریحی و سه هزار و 500 متر مربع پارکینگ در نظر گرفته شده است و بخشی از اراضی دولتی با وزارت جهاد کشاورزی توافق شده است.

شهردار کرج افزود: 15 هکتار مساحت دریاچه این مجموعه است و در فاز نخست در منطقه کناری پارک چمران آغاز می شود و فاز دوم نیز قسمت جنوب اتوبان به سمت فردیس ادامه خواهد داشت.

آقازاده تصریح کرد: در حال حاضر یک میلیارد تومان برای شروع این طرح هزینه شده و 5 میلیارد تومان نیز در ادامه کار هزینه می شود.

وی گفت: انواع تفریحات سالم ورزشی مانند اسکی روی آب و قایق سواری و هتل و نماد کرج شهر در همین محل در حال طراحی است.

وی اظهار داشت: این طرح در کنار گذرگاه و اتوبان، به عنوان تفرجگاه مردم تهران و البرز می توانند مورد استفاده گیرد. 

کد خبر 1808200

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha