به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، وزارت کشور افغانستان امروز دوشنبه در بیانیه ای اعلام کرد: در جریان عملیات پلیس در 24 ساعت گذشته در بخشهای مختلف این کشور، دست کم 9 عضو طالبان بازداشت شدند.
این عملیات در ولایت های کابل، بغلان، اروزگان و پکتیا انجام شد و پلیس افغانستان موفق به ضبط و کشف تسلیحات از جمله 50 کیلوگرم مواد منفجره شد.
این در حالیست که گروه طالبان هنوز واکنشی به این خبر نشان نداده است.خبر دیگر اینکه یک مقام افغانی امروز دوشنبه اعلام کرد بر اثر انفجار بمب کنار جاده ای در ولایت قندهار در 450 کیلومتری جنوب شهر کابل یک غیرنظامی کشته و شش فرد دیگر زخمی شدند.
این حادثه زمانی روی داد که چندین افغانی در حال حرکت برای شرکت در یک مراسم عروسی بودند. هنوز هیچ فرد یا گروهی مسئولیت این انفجار را برعهده نگرفته است، اما احتمال می رود که طالبان پشت پرده این حمله باشند.
مقامات افغانی اعلام کردند که در جریان انفجار بمب های کنار جاده ای و خشونت ها در دو روز گذشته در ولایت های قندهار و هلمند در جنوب افغانستان، شش افغانی کشته شدند.
همچنین پلیس افغانستان از بازداشت شش تروریست در جریان عملیات شبانه در پایتخت این کشور و خنثی سازی یک حمله تروریستی خبر داد.
نظر شما